19/04/2024

Μάριος Πασάι: Τον περιμένατε; Επέστρεψε…

Ένας από τους πιο ταλαντούχος kickboxer της εγχώριας αγοράς είναι χωρίς δεύτερη σκέψη ο Μάριος Πασάι. Ο «Super Mario» του Fight Club απείχε αρκετό καιρό από την ενεργό δράση, αλλά στο πρόσφατο Scorpion με την εμφάνισή του απέδειξε πως επέστρεψε για τα καλά παίζοντας έναν πολύ δυνατό αγώνα μ’έναν επίσης άξιο αντίπαλο.

Το fightsports.gr βρήκε τον ντελικάτο και αποτελεσματικό Πασάι για μερικές ερωτήσεις όσον αφορά το μέλλον του. Άλλωστε ο Μάριος δεν μοιάζει πια… ταλέντο, άλλα ένας άντρας που μπορεί και πρέπει να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο στην Ελλάδα και να πάρει φυσικά σταδιακά τις ευκαιρίες του και στο εξωτερικό. Τι είπε όμως επί του θέματος ο «Mario»..;

«Επέστρεψα μετά από πολύ καιρό και έκανα ένα πολύ δυνατό ματς με τον Ντούρο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι κανονισμένο οπότε θα κάνουμε ένα μπρέικ.

Στην Ελλάδα είναι δύσκολο να ζεις χωρίς να δουλεύεις και να παίζει παράλληλα αγώνες. Άμα έχω συνέχεια παιχνίδια να παίζω θα με βλέπατε και καλύτερα και πολύ ανεβασμένο, απλά δεν υπάρχει κίνητρο!»

Ρωτήσαμε τον νεαρό μαχητή εάν έχει στο στόχαστρο του κάποιον συγκεκριμένο αντίπαλο: «Δεν έχω κάποιον στο μυαλό μου. Εγώ θέλω να κάνω τα παιχνίδια μου στην Ελλάδα και μετά πάμε για εξωτερικό. Αρκεί να μου δώσουν κίνητρο και μετά θα δουν ποιος πραγματικά είναι ο Super Mario!»