28/03/2024

Μάζεψε εμπειρίες το Golden Gloves

Διαβάστε για τις εμπειρίες που αποκόμισε η ομάδα του Σάργκις Πετρόσιαν στο πρόσφατο διασυλλογικό της ΕΟΜΑ στο γήπεδο του Μακεδονικού.Αναλυτικά το δελτίο:


«Την Κυριακή 12.2.2017, η σχολή μας Golden Gloves συμμετείχε σε διασυλλογικούς αγώνες της ΕΟΜΑ, στο κλειστό γήπεδο Μακεδονικού. Οι αθλητές μας αντιμετώπισαν έμπειρους επαγγελματίες, με πολλές συμμετοχές στο ενεργητικό τους, σε αγώνες και διοργανώσεις, κάτι που αποτέλεσε εξαιρετική εμπειρία αλλά και πρόκληση, στην οποία ανταποκριθήκαμε με άριστη αγωνιστική διάθεση και σθένος.

Στα αποτελέσματα των αγώνων είχαμε και ήττες αλλά προστέθηκαν και αυτές ως εμπειρία και δε μείωσαν στο ελάχιστο τη συνολική μας εμφάνιση, που καταγράφηκε ως απολύτως επιτυχημένη. Ιδιαίτερης αναφοράς αξίζει η εξαιρετικά δυναμική εμφάνιση της αθλήτριάς μας Άννας Ρόζα, που δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στην αντίπαλο της και νίκησε με νοκ – αουτ!

Συγχαρητήρια επίσης στον αθλητή μας Χρήστο Μνατσακανιάν, για δύο πολύ σημαντικές συμμετοχές που είχε, έναν αγώνα (ισοπαλία) κι ένα sparring, αντιμετωπίζοντας επαγγελματίες αθλητές με δυνατά ονόματα στα ελληνικά ρινγκ. Μπράβο σε όλη την ομάδα, είμαι πολύ περήφανος για εσάς! Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω την ΕΟΜΑ και προσωπικά τον πρόεδρό της κ. Σαρηγιαννίδη, για μια ακόμη πετυχημένη διοργάνωση, μια ολοκληρωμένη αθλητική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες».