26/04/2024

Λευτέρης Χαχαμίδης: Η χειρότερη χρονιά μου το 2012

Οι ήττες από τον Σταμάτη Μπιτάκο και τον Νίκο Κελέκη, έκαναν τον Λευτέρη Χαχαμίδη να παραδεχτεί πως το 2012, ήταν η χειρότερη χρονιά για εκείνον. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Έλληνας αθλητής στον Βασίλη Δημακαρέα και στο Word Budo, αναφέρθηκε στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Αλέξανδρο Χατζηχρόνογλου, αλλά και στον Σταμάτη Μπιτάκο.

Αρχικά μίλησε για την χρονιά που πέρασε. « Αυτή η χρονιά ήταν η χειρότερη στην καριέρα μου, λόγω των ηττών μου με Μπιτάκο και Κελέκη. Είχα κάποια προσωπικά προβλήματα αλλά δεν κατάφερα να τα απομονώσω».

Στην συνέχεια ο Χαχαμίδης μίλησε για Χατζηχρόνογλου και Μπιτάκο.

«Πολλοί μου είπαν πως κακώς επέλεξα να έχω επόμενο αντίπαλο τον Χατζηχρόνογλου. Εμένα μου αρέσουν τα δύσκολα. Όσο για τον Σταμάτη Μπιτάκο, ο κόσμος θα ήθελε να μας δει σε αγώνα ΜΜΑ, το Kickboxing και το Muay Thai έχει κουράσει τον κόσμο».

Τέλος μίλησε για τις αλλαγές προπονητών αλλά και για τον πιο δύσκολο αντίπαλο που είχε στην καριέρα του.

« Προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν είναι και τόσο κακό να αλλάζει κάποιος προπονητές. Όταν δεν μπορούν να σου δώσουν αυτά που θες είναι λογικό να αλλάξεις. Όσον αφορά τον πιο δύσκολο αντίπαλο που είχα στην καριέρα μου, αυτός ήταν ο Willy Bernard».