29/03/2024

Λεπτομέρειες για τους αγώνες του Glorious

Η νέα ανακοίνωση του Pagratis Club περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες για τους αγώνες που θα γίνει στις 21 Απριλίου. Αναλυτικά:


«Το Αθλητικό Σωματείο Pagratis Club , διοργανώνει  διασυλλογικά Sparring  Κick Boxing, με την επωνυμία Glorious V με στόχο να προσφέρει αγώνες που θα ανοίξουν τον δρόμο στους μελλοντικούς πρωταθλητές οι οποίοι θα κερδίσουν σε εμπειρία και τεχνική κατάρτιση μέσα στα πλαίσια του υγιή ανταγωνισμού.

To πρωτάθλημα είναι εγκεκριμένο από την Π.Ο.Κ. με πιστοποιημένη διαιτησία της ομοσπονδίας και θα διεξαχθεί σε υψηλό επίπεδο για τα Ελληνικά δεδομένα.    

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2019, στο Pagratis Club Arena  ένας αθλητικός χώρος ο οποίος θα προετοιμαστεί για την καλύτερη φιλοξενία των αθλητών και θα διαμορφωθεί κατάλληλα  με 1 ρινγκ και 2 τατάμι, θα πραγματοποιηθούν Διασυλλογικά Sparring Κick Boxing στα στυλ Κ1 rules, Kick Light, Low Kicks και Boxing, με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα χωρίς ανάδειξη νικητή με απονομή μεταλλίου και στους δυο αθλητές με σκοπό την επιβράβευση τους για όλη την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν στο άθλημα μας και ως αποτέλεσμα να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.

ΩΡΑΡΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

09:00 – 11:00 → Ζύγιση

11:00 – 18:00 → Αγώνες».

Δείτε το πόστερ της διοργάνωσης και την σχετική άδεια της ΠΟΚ.