29/03/2024

Λεβάν Γκουρούλι: Θα γίνει…σφαγή με Παπαδόπουλο, στο πρώτο ματς έπαιξα τραυματίας!

Στις 29 Απριλίου στο PAOK Sports Arena θα διεξαχθεί η ρεβάνς του Λεβάν Γκουρούλι με τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Εκεί όπου ο έμπειρος Γκουρούλι θα έχει την ευκαιρία να πάρει την ρεβάνς από την ήττα στον τελικό του Scorpion πριν από δύο μήνες. 


Ο Γκουρούλι δηλώνει στο Fightsports.gr χαρούμενος που έκλεισε αυτός ο αγώνας, υπόσχεται να δούμε έναν διαφορετικό μαχητή και αποκαλύπτει πως έπαιξε τραυματίας στον τελικό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έκλεισε αυτός ο αγώνας. Ευχαριστώ τον διοργανωτή Νάσο Γλυκή. Σίγουρα θα είμαι διαφορετικός από τον πρώτο αγώνα. Είχα τραυματιστεί στον ημιτελικό. Δεν έβλεπα από το ένα μάτι και είχα τραυματιστεί στο πόδι. Γι’αυτό η απόδοση μου δεν ήταν όπως θα έπρεπε. Αλλά έτσι είναι οι οχτάδες. Δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν», αναφέρει ο kickboxer που χαρακτηρίζει το Colosseum που θα φιλοξενήσει το παιχνίδι του, ως μία από τις καλύτερες διοργανώσεις της χώρας.

«Το Colosseum είναι μία από τις καλύτερες διοργανώσεις της χώρας. Θα παίξω μπροστά στο κοινό μου, τους φίλους μου, τους μαθητές μου. Οπότε εννοείται ότι κάνω μία καλή εμφάνιση.Το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι για την ζώνη, 5χ3. Θα γίνει…σφαγή».