20/04/2024

Κ-1 Gym – Recreation Fitness Team: Έρχεται το Fighting Summer Camp!

Από την 1η μέχρι και τις 28 Αυγούστου K-1 Gym και Recreation Fitness Team διοργανώνουν ένα εξαιρετικά σημαντικό καλοκαιρινό camp. Στο συγκεκριμένο μίτινγκ που θα γίνει σε Γέρακα και Παλλήνη οι αθλητές που θα συμμετέχουν δεν προπονηθούν απλά στο στυλ του kickboxing.

Οι διοργανωτές φέρνουν πρόγραμμα προηγμένο με εργομετρικές εξετάσεις και συνεχόμενη παρακολούθηση των μαχητών – συμμετεχόντων. Διαβάστε αναλυτικά την παρακάτω ανακοίνωση, όπως επίσης και τις εικόνες που θα σας κατατοπίσουν τόσο για το οικονομικό κόστος όσο και γενικά για το πρόγραμμα:

nortsozos

«Όλοι οι συμμετέχοντες θα περάσουν από εργομετρικές αξιολογήσεις (σύσταση σώματος, μέγιστη δύναμη σε επιλεγμένες ασκήσεις, πλειομετρία σε SJ, CMJ & DJ, ταχύτητας, και αερόβιας ικανότητας) πριν και μετά την προπονητική παρέμβαση, αφενός για να προσαρμοστεί το προπονητικό πρόγραμμα ακριβώς στα μέτρα του κάθε αθλητής και αφετέρου με το τέλος του προπονητικού κύκλου να γνωρίζει ακριβώς την ποσοστιαία βελτίωση σε κάθε μία παράμετρο ξεχωριστά (δύναμη, ταχύτητα, ισχύ, αναερόβια και αερόβια ικανότητα). Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθουν : -Srength & Conditioning ( Στο North Zone (Γέρακας) και στο Στάδιο Παλλήνης – Προπονήσεις τεχνικής Αθλημάτων K1 GYM (Γέρακας).»

summer3 summmer1