26/04/2024

Κώστας Παπαδόπουλος: Όλα έτοιμα για τον αγώνα στην Κίνα

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Ultra Fighters αναφορικά με τον αγώνα του Κώστα Παπαδόπουλου στην Κίνα. Ο ανερχόμενος kickboxer πέρασε με επιτυχία τη διαδικασία της ζύγισης.


Αναλυτικά: «Σε μία διοργάνωση που ξεπερνάει σε επαγγελματισμό κάθε προσδοκία, ο Κώστας Παπαδόπουλος από το Ultra Fighters Gym με προπονητή τον Δημήτρη Παπαδόπουλο ζυγίστηκε 64,700 για έναν αγώνα στα 65 κιλά που θα γίνει αύριο στο κοσμοπολίτικο Haikou της Νότιας Κίνας στην παγκοσμίου φήμης επαγγελματική διοργάνωση WLF.

Αρωγός στην προσπάθεια αυτή ο γνωστός μάνατζερ, Στέλιος Πολίτης ο οποίος χαίρει άκρας εκτίμησης από τους εδώ λάτρεις του αθλήματος. 

Να θυμίσουμε ότι ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στο μεγαλύτερο στάδιο της Νότιας Κίνας μπροστά σε 60.000 θεατές και μεταδίδεται ζωντανά από το τηλεοπτικό εθνικό δίκτυο της χώρας.

Ο μεγάλος αγώνας της βραδιάς και μεγάλος σταρ θα είναι ο φημισμένος μοναχός Κινέζος Monk αλλά και ο Κώστας Παπαδόπουλος θα αγωνιστεί στο main event της βραδιάς σε ρεβάνς καθώς το πρώτο αγώνα έχει επικρατήσει του ντόπιου αντιπάλου του.«