20/04/2024

Κώστας Παπαδόπουλος: «Να δώσω παιχνίδι γεμάτο δράση και πάθος στο GFS»

Ο φιλόδοξος αθλητής μιλάει για την νέα πρόκληση

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις του ερχόμενου GFS είναι αυτή του Κώστα Παπαδόπουλου με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο(Arena). Ο μαχητής των Ultra Fighters που έχει αγωνιστεί και σε μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού έδειξε ανυπόμονος να μπει στο ρινγκ και να αγωνιστεί.

«Ο στόχος μου για το ερχόμενο παιχνίδι μου, είναι να δώσω ένα παιχνίδι γεμάτο δράση και πάθος όπως παντα. Επισης να αποδείξω πως αξίζω να παίζω στις μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού», λέει στα πρώτα του λόγια ο ταλαντούχος αθλητής που μίλησε για τις διαφορές των διοργανώσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

«Συγκριτικά με τις διοργανώσεις του εξωτερικού και της Ελλάδας δεν θα έλεγα πως υστερούμε κάπου. Οι παροχές είναι αυτές που κάνουν την διαφορά όπως φαγητό, στέγαση, μεταφορά, όπου αυτά είναι και θέμα μπατζετ. Γίνονται φιλόδοξες προσπάθειες από τις εγχώριες διοργανώσεις και με την εξέλιξη του kickboxing στην Ελλάδα σε λίγο καιρό δεν θα έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα».

Τέλος ο Παπαδόπουλος δεν παραβλέπει την αξία του αντιπάλου του.

«Ο αντίπαλος μου είναι ένας αξιόλογος αθλητής και ξέρω πως θα παλέψει για τη νίκη, αλλά η εμπειρία μου και η φόρμα στην οποία βρίσκομαι, δεν θα μου επιτρέψουν να χάσω», καταλήγει.