24/04/2024

Κώστας Παπαδόπουλος: Κοντράρεται με τον Yassir El Atmioui στο Enfusion

Mε Μαροκινό θα βρεθεί αντιμέτωπος ο Κώστας Παπαδόπουλος στην Γερμανία

Στην μάχη ρίχνεται στις 17 Οκτωβρίου ο ταλαντούχος Κώστας Παπαδόπουλος απέναντι στον Yassir El Atmioui στο Enfusion. Αναλυτικά:

«Ο αθλητής του Ultra fighters Gym που τα τελευταία χρόνια κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες με τις διεθνείς του εμφανίσεις θα αντιμετωπίσει τον Μαροκινό Yassir El Atmioui από το SB Gym του Amsterdam .

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα δυνατό και επικίνδυνο αθλητή , που γυμνάζεται χρόνια στον πλευρό του Badr Hari με πολλούς αγωνίες στην A’ class αλλά και με πείσμα και πάθος στο παιχνίδι του».

Ο προπονητής του Κώστα, Δημητρης Παπαδοπουλος δήλωσε:

«Βρισκόμαστε σε ένα από τα υψηλότερα σκαλοπάτια του αθλήματος, νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανη που εκπροσωπούμε την Ελλάδα ο αντιπάλους είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος και απαιτεί σοβαρότητα και καλή προετοιμασία.

Γνωρίζουμε ότι προπονείται σε ένα από τα πιο φημισμένα γυμναστήρια του ολλανδικού kick boxing. Αλλά μέχρι τώρα έχουμε αποδείξει ότι αντιμετωπίζουμε στα ίσια και με επιτυχία όποιον ξένο αντίπαλο βρεθεί στο δρόμο μας Αλλά μέχρι τώρα έχουμε αποδείξει ότι αντιμετωπίζουμε στα ίσια και με επιτυχία όποιον ξένο αντίπαλο βρεθεί στο δρόμο μας».