19/04/2024

Κώστας Παπαδόπουλος: Θα κερδίσω την οκτάδα του Versus

Aισιόδοξος πως αυτός θα είναι ο νικητής της οκτάδας του Versus, εμφανίστηκε στο Fightsports.gr ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο αθλητής του Kakarelis team μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν ξεχωρίζει κάποιον αθλητή απ’το τουρνουά.

«Η αλήθεια είναι ότι χθες απολύθηκα από τον στρατό. Δεν έχω κάνει αρκετή προπόνηση όπως θα έπρεπε, διότι είχα έναν τραυματισμό. Τις 2 τελευταίες εβδομάδες θα προσπαθήσω να ανεβάσω όσο μπορώ και να καταφέρω να πάω στον τελικό. Εάν δεν με ενοχλήσει ο τραυματισμός μου πιστεύω ότι μπορώ να κερδίσω το τουρνουά. Πάντως από εδώ και πέρα θα επανέλθω δυναμικά ώστε να παίξω με τους καλύτερους. 

Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Όλοι έχουν στόχο να κερδίσουν τους αγώνες οπότε αυτός που θα παίξει πιο έξυπνα και με τακτική πιστεύω ότι θα είναι ο νικητής. Όλοι οι αντίπαλοι μου είναι ικανοί παίκτες. Εύχομαι να γίνουν πολύ καλά παιχνίδια και χωρίς τραυματισμους. Θέλω να ευχαριστήσω τα E-xtreme stores Αγρινίου και την seven hellas Μαστρανδρεα Ηλία που με στηρίζουν σε κάθε αγώνα. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κ. Πετρίδη που με κάλεσε και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».