19/04/2024

Κώστας Παπαδόπουλος: «Είμαι έτοιμος για κάθε αντίπαλο»

Ο νεαρός άσος είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί στα μεγάλα σαλόνια

Στο Εnfusion θα πρωταγωνιστήσει ο Kώστας Παπαδόπουλος στις 17 Οκτωβρίου που πάει στην Γερμανία. Ο Έλληνας άσος είχε αλλαγή αντιπάλου, ωστόσο αυτό το γεγονός δεν φαίνεται να τον επηρεάζει ιδιαίτερα, ελέω της καλής προετοιμασίας που έκανε στους Ultra Fighters.

«H προετοιμασία μου κύλησε πάρα πολύ ομαλά γιατί ξεκίνησε πριν από περίπου δύο μήνες με έναν μεγάλο κύκλο και έναν μικρό κύκλο προπόνησης, σχεδιασμένο από τον προπονητή μου Δημήτρη Παπαδόπουλο. Οι κύκλοι αυτοί περιελάμβαναν τα πάντα και νιώθω πανέτοιμος και ανυπομονώ να βρεθώ στο ρινγκ με τον αντίπαλο μου», λέει στα πρώτα του λόγια ο Παπαδόπουλος που μιλάει για τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν την περίοδο της πανδημίας.

«Δυστυχώς οι συνθήκες όπως τις γνωρίζουμε δεν είναι πλέον οι ίδιες και οι διοργανωτές προκειμένου να σώσουν μία διοργάνωση προβαίνουν συχνά σε αλλαγές αντιπάλων καθότι υπάρχουν συχνά απαγόρευσης μετακίνησης από διάφορες χώρες και έτσι θα μάθουμε τον αντίπαλό μου την τελευταία στιγμή».

Ο Παπαδόπουλος τονίζει πως για να ξεχωρίσει κανείς σε υψηλό επίπεδο πρέπει να υπάρχει πίστη και πειθαρχία. 

«Πρέπει να ευχαριστήσω τον μάνατζερ μου Δημήτρη Κασαπίδη αλλά και τον Γιώργο Περγιάλη οι οποίοι πραγματικά μαζί με τον προπονητή μου με ώθησαν και μου έδωσαν κίνητρα να αγωνιστώ σε μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του κόσμου, με πολύ δύσκολους αντιπάλους που χρειάζεται πολύ σκληρή δουλειά για να ξεχωρίσεις. Φαντάζομαι ότι με πίστη και πειθαρχία στο προπονητικό πλάνο θα πετύχω το στόχο μου».

Τέλος ο Παπαδόπουλος δηλώνει πανέτοιμος για οποιονδήποτε του προκύψει. 

«Οι αλλαγές αντιπάλου είναι πολύ συχνό φαινόμενο δεδομένων των συνθηκών αλλά με την προετοιμασία που έχω κάνει με τον προπονητή μου Δημήτρη Παπαδόπουλο, στο Λουτρό Fighters Gym, είμαι πανέτοιμος να αντιμετωπίσω κάθε αντίπαλο στην κατηγορία μου».