28/03/2024

Κώστας Παπαδόπουλος: Δεν θα αφήσω τον Καβαλάρη να μου χαλάσει την…βραδιά

Αποφασισμένος για νίκη εμφανίστηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος για την δυνατή μάχη με τον Παρασκευά Καβαλάρη στο Colosseum την 1η Δεκεμβρίου.


Ο φορμαρισμένος αθλητής του Δημήτρη Παπαδόπουλου προέρχεται από ένα σπουδαίο διπλό στην Κίνα και ευελπιστεί να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και στην Ελλάδα. Αναλυτικά η συνέντευξη:

Kώστα επιστρέφεις στην αγωνιστική δράση μετά την σπουδαία επιτυχία στην Κίνα. Πως είσαι αγωνιστικά και ψυχολογικά ενόψει του νέου παιχνιδιού;

«Καταρχάς σας ευχαριστώ για την συνέντευξη. Μετά τον αγώνα μου στην Κίνα ακολούθησε μια βδομάδα ξεκούρασης και με τον προπονητή μου κατευθείαν μπήκαμε σε προπονήσεις γιατί πέρα από επάγγελμα το kick boxing είναι και το πάθος μου. Είμαι 100 τοις 100 έτοιμος και η προετοιμασία μου βγαίνει όπως ακριβώς το σχεδιάσαμε με τον προπονητή μου».

Αντιμετωπίζεις έναν ταλαντούχο και επικίνδυνο αθλητή όπως ο Καβαλάρης. Τι θα προσέξεις σε αυτό το ματς για να βγεις νικητής κι αν έχεις παρακολουθήσει τον αντίπαλο σου;

«Γνωρίζω τον αντίπαλο μου όποιος είναι και πολύ δυνατός αλλά προέρχεται και από ένα πολύ καλό γυμναστήριο με έναν πολύ αποτελεσματικό προπονητή. Θα είμαι πολύ προσεκτικός, αλλά το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου είναι η βραδιά μου. Δεν θα αφήσω κανέναν να μου τη χαλάσει … Έχουμε ένα πλάνο στρατηγικής το οποίο θα ακολουθήσω πιστά εκείνο το βράδυ».

Παίρνεις μία μεγάλη ευκαιρία στην διοργάνωση του Coloseeum. Είναι αυτό σημαντικό κίνητρο για να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό;

«Πλέον το να συμμετέχω στην διοργάνωση Κολοσσιαίου είναι θεσμός, γιατί και στις τέσσερις διοργανώσεις που έχουν γίνει στη Θεσσαλονίκη, έχω παίξει σε όλες και έχω νικήσει. 

Στόχος μου είναι οι μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού ένας παγκόσμιος τίτλος που θα τον φέρω στην πατρίδα μου και ένα συμβόλαιο με ένα καλό promotion στην Κίνα. Ευχαριστώ πολύ και εύχομαι τα καλύτερα σε σας».