26/04/2024

Κώστας Παπαδόπουλος: Ήττα στο Enfusion

Ήττα για τον Παπαδόπουλο στην Γερμανία στην διοργάνωση του Enfusion

Δεν κατάφερε να φύγει με νίκη από την Γερμανία ο Κώστας Παπαδόπουλος χθες το βράδυ, στην μάχη του με τον Kristian Malocaj. Ο Έλληνας kickboxer έχασε σε κοντινό ματς όπως ανέφερε ο ίδιος και ο προπονητής του αργότερα. Ο Παπαδόπουλος δήλωσε σχετικά:

«Δυστυχώς όταν παίζεις στις μεγαλύτερες διοργανώσεις του κόσμου το ενδεχόμενο της ήττας είναι μεγάλο. Προτιμώ όμως να χάνω εδώ παρα να κερδίζω σε κάτι μικρότερο.

Το παιχνίδι ήταν οριακό αν και αφού κρινόμαστε εκ των αποτελεσμάτων δεν χωράνε δικαιολογίες στην ήττα. Το μόνο που εχω να κανω είναι να συνεχισω να κυνηγάω το όνειρο μου και να κοιτάω για τα επόμενα. Ευχαριστώ παρα πολύ οσους με στήριξαν και ήταν διπλα μου σε αυτή την προετοιμασία. Ελπιζω να μην απογοήτευσα κανέναν. Όπως πάντα τα καλύτερα έρχονται».

Tέλος ο προπονητής των Ultra Fighters Δημήτρης Παπαδόπουλος δήλωσε σχετικά με το παιχνίδι:

«Δυστυχώς δεν πήραμε την νίκη. Ο αντίπαλος ήταν καλός αλλά έφταιγε ότι αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι δυνατά , χάσαμε το πλεονέκτημα της απόστασης στον πρώτο γύρο αλλά ισορροπήσαμε το ματς στο δεύτερο και πήραμε το 3ο γύρο. Σ αυτό το επίπεδο η νίκη έρχεται στις λεπτομέρειες και δεν χωράει δικαιολογίες».

Τέλος στο ίδιο event αγωνίστηκε και ο Γιώργος Μπινιαρης που ηττήθηκε μετά υπερπροσπάθεια όπως τόνισε ο προπονητής του Γιώργος Περγιάλης.