29/03/2024

Κύπελλο Body Contact «Midori Cup» της Ελληνικής Ομοσπονδίας Kick Boxing

Στο κατάμεστο Διαδημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πορταριάς Μακρυνίτσας και με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11η Νοεμβρίου το Κύπελλο Body Contact «Midori Cup»που διοργάνωσε ο Α.Σ. Bόλου Υπέρτατη-Αλήθεια-Συνεργασία, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την στήριξη του Δήμου Βόλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Δεκαπέντε (15) σύλλογοι από την Ρόδο,Χανιά,Αθήνα,Ξάνθη, Λάρισα,Κιλκίς,Πολυκάστρο,Παλαμά Καρδίτσας, Νέα Σάντα και Βόλο συμμετείχαν στους αγώνες υψηλού τεχνικού και αγωνιστικού επίπεδο που θύμιζε με διεθνή διοργάνωση.Συγκεκριμένα συμμετείχαν η Ακαδημία Shinkyokushinkai Βόλου με προπονητή τον Γιώργο Κοσμίδη και εκπαιδευτές Κοσμίδου Βίκυ και Παιτήρη Παναγιώτη, Α.Σ.Shinkyokushinkai Λάρισας με προπονητές τους Τζήρα Θάνο και Δαλαμάγκα Γιώργο,Α.Σ.Μονομάχοι Παλαμά με προπονητή τον Γαλλιό Κώστα,Α.Σ.Αλέξανδρος Πολυκάστρο Κιλκίς με προπονητή τον Κεσίδη Βιατσεσλάβ,Α.Σ.Αριστοτέλης Κιλκίς με προπονητή τον Μελικιάδη Οτάριο,Α.Σ.Φίλιπποι Ν.Σάντα Κιλκίς με προπονητή τον Παπαγιαννίδη Φίλιππα,Α.Σ.ΚΙΜΕ Ξάνθης με προπονητή τον Παπαδόπουλο Γρηγόρη,Α.Σ.Η Ειρήνη με προπονήτρια την Σκαπή Ειρήνη,Α.Σ.Βύρωνα Αττικής με προπονητή τον Παπαγεωργίου Ζήση,Α.Σ.Πάνθηρες Αττικής με προπονητή τον Μπίλα Νίκο,Α.Σ.Τιτάνες Ρόδου με προπονητές Σειτή Μάνο και Παπαβασιλείου Νίκο,Α.Σ.Λέοντες Χανίων με προπονητές Αγοραστάκη Μιχαλή και Διγαλάκη Μιχάλη,Α.Σ.Κyokushinkai Καβάλας με προπονητή Γαλάνη Δημήτρη και Παντελίδου Γ.,Α.Σ.Φίλιπποι Καβάλας με προπονητή Μπαρμπούτη Ανέστη και Τσακίρη Ραφαέλα,Α.Σ.Τσαγκαράδας με προπονητή τον Ποζαπαλίδη Ηρακλή.

Οι τριακόσιοι (300) περίπου αθλητές που έλαβαν μέρος,συμμετείχαν σε Αγώνες πλήρους επαφής του νέου κλάδου άθλησης της ΠΟΚ Body Contact,ο οποίος πρόσφατα αναγνωρίστηκε από την Γ.Γ.Αθλητισμού.

Πιστοποιημένοι έμπειροι διαιτητές και κριτές της τεχνοτροπίας που αναπτύσσεται σε όλη την Ελλάδα και διδάσκεται σε 18 συλλόγους, ανέλαβαν την διαιτησία και έφεραν σε πέρας τους αγώνες με αμερόληπτη και δίκαιη κρίση.

Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε το εν λόγω πρωτάθλημα και άλλοι σύλλογοι που καλλιεργούν την τεχνοτροπία πλήρους επαφής εξέφρασαν το ενδιαφέρον να ενταχθούν στον Κλάδο άθλησης Body Contact για να μπορέσουν στο μέλλον να συμμετάσχουν και αυτοί στα προσεχή πρωταθλήματα.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Β.Σποράδων κ.Δωροθέα Κολυνδρίνη,η οποία κήρυξε την έναρξη των αγώνων και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Βόλου κ.Ανδρέας Ζέρβας,οι οποίοι και τιμήθηκαν για την στήριξη τους στην διοργάνωση.Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ήταν συνδιοργανωτής και ανέλαβε την αθλοθέτηση των Κυπέλλων στον 1ο Νικητή από κάθε κατηγορία.

Σημαντική επίσης η στήριξη του Δήμου Βόλου, ο οποίος παραχώρησε το Κλειστό Γυμναστήριο Πορταριάς μέσω του Οργανισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, με την προσωπική υποστήριξη του Προέδρου του κ.Βλιώρα Γεώργιου. Την διοργάνωση τίμησαν εκτός της αντιπεριφερειάρχη, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Βόλου Ζέρβας Ανδρέας,από τους παλαιούς μαθητές του Γιώργου Κοσμίδη,στην Ακαδημία Shihkyokushinkai.Πολύτιμη όμως ήταν και η στήριξη του Δημάρχου Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος επιχορήγησε όλους τους συλλόγους το καλοκαίρι για να καλύψουν όλες τις διοργανώσεις τους, για το αγωνιστικό έτος 2018 -2019.

Τους αγώνες διαιτήτευσαν ο Διεθνής Διαιτητής Κοσμίδης Γεώργιος με 20 χρόνια εμπειρία σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, μαζί με τους Διεθνείς Κριτές Γαλλιό Κωσταντίνο(chief tapi 1),Τζήρα Αθανάσιο(chief tapi 2),Πέτρου Απόστολο,Σκαπή Ειρήνη Αχιλαδέλλη Μαρία και τους εθνικούς κριτές Τσιάρα Δημήτριο,Ταμουρίδη Χρήστο,Παπαβασιλείου Νίκο,Χονδρό Χάρη,Βλαχοπούλου Λίλη,Ζήση Γιώργο,Ντιντάκη Μανώλη,Τσιγαρίδα Βαίτσα,Ανδρεανίδου Μπέλλα. Ευχαριστούμε την Γραμματεία των Αγώνων Κουφογεώργο Απόστολο,Τζουβάρα Γωγώ,Παπαδάμ Κατερίνα και Κοσμίδου Βίκυ που για πρώτη φορά σε αγώνες πλήρους επαφή χρησιμοποιήθηκαν ηλεκτρονικοί πίνακες και όλες οι κληρώσεις έγιναν ηλεκτρονικά αναβαθμίζοντας το πρωτάθλημα.

Την υπεύθυνη απονομών και Μεταλλίων η κ.Σιδηροπούλου Βούλα,την υπεύθυνη χορηγιών και δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου κ.Σγαρδώνη Έυα,την κ.Καρατζοπούλου Κατερίνα για την βοήθεια τους κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος,τους Υπεύθυνους Ασφάλειας Χώρου κ.Στάμο Γιάννη και Μιχάλη Χρήστο.

Τους εκπαιδευτές Παιτήρη Παναγιώτη και Ποζαπαλίδη Ηρακλή και τους αθλητές Παραθύρα Δαμιανό, Φωτίου Νικόλαο,Φωτίου Μάρκο,Kακαζιάνη Καρολίνα και τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Κουφογεώργο Απόστολο,υπεύθυνους για την μεταφορά και το στήσιμο των Τατάμι. Την υγειονομική επιτροπή που αποτελούνταν από τους γιατρούς κ.Μαλινδρέτο Πάυλο,Οικονομίδη Αλέξανδρο,Σαραφίδη Σπύρο και την νοσηλεύτρια Ζαρνακούπη Μαρία.

Την κάλυψη των αγώνων ανέλαβε ο κ.Σιούλας Χαρίσιος που με την εξελιγμένη τεχνολογία του drone έδωσε άλλο αέρα στο Πρωτάθλημα.Η οργανωτική επιτροπή των αγώνων και ο Δάσκαλος Κοσμίδης Γεώργιος υπεύθυνος διοργάνωσης, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την ΕΨΑ για την διάθεση αναψυκτικών σε όλους τους αθλητές την επιχείρηση ΧΡΩΜΑ Πάνος,τις καφετέριες Αερικό,»Detox»,Da leste,Azzuro cafe,Naftilos,το κατάστημα Ηλεκτρονικών Ειδών Χωρέμης,το κέντρο Lab art,το κρεοπωλείο Δεμβριάδης,το τσιπουράδικο Ouzo therapy,το Kρέατος Τέχνης,το Ζαχαροπλαστείο Ροδόπη,το Πλυντήριο Αυτοκινήτων Car Wash Stamos,το Family Market,το Φούρνο του Χωριού,το σουβλατζίδικο Ζωζάννα,το τυροπωλείο Φύσις Έργον,το Ford Service Λαδιάς Γιάννης,το Ψητοπωλείο Βαγγέλης για τις ευγενικές τους χορηγίες.

Η διοργάνωση απέσπασε πολλά θετικά σχόλια από τους Προπονητές των συλλόγων,τους αθλητές,τους γονείς αυτών και το κοινό για την εξαιρετική οργάνωση και για το θέαμα που πρόσφεραν οι υψηλού επιπέδου αγώνες ειδικά στις κατηγορίες Ανδρών Γυναικών με υψηλό μαχητικό πνεύμα».

Κύπελλο Body Contact ''Midori Cup'' της Ελληνικής Ομοσπονδίας Kick Boxing Στο κατάμεστο Διαδημοτικό Αθλητικό Κέντρο…

Gepostet von Ακαδημία Shinkyokushinkai Kαράτε Βόλου-Αρχηγείο am Dienstag, 13. November 2018