25/04/2024

Κροατικά… μπαμ με GLORY και UFC!

Άνοιξε η όρεξη των Κροατών μετά την διοργάνωση του Κ-1 WGP στο Ζάγκρεμπ, που υπήρξε και ελληνική συμμετοχή με τον Παλτατζή. Συγκεκριμένα, οι συμπατριώτες του Cro Cop έχουν έρθει σε συμφωνία με το GLORY, σύμφωνα με πληροφορίες για να φτιάξουν το… παιχνίδι του Filipovic απέναντι στον επίσης θρύλο του kickboxing, Bonjasky.

Όμως, ο εκπρόσωπος του Mirko και διοργανωτής του FFC δεν σταματάει εκεί αφού προχωράει και σε βαρβάτο κόντακτ με  την κορυφαία ΜΜΑ διοργάνωση στον πλανήτη το UFC φυσικά.

Ήδη το promotion από την Κροατία έχει φέρει τον Rodriguez, αντίπαλο του Νέστορα Μπατζέλα και όπως όλα δείχνουν άλλοι τρεις μαχητές από το αμερικάνικο σόου μεικτών πολεμικών τεχνών θα υπογράψουν εκεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκπρόσωποι του UFC θα βρίσκονται στο σόου που θα παίξει ο Μπατζέλας μαζί με άλλους δύο Έλληνες τους Βαρδή και Μαυρόπουλο. Στο FFC έχουν παίξει ήδη επτά Έλληνες μαχητές μέσω της συνεργασίας που έχει ο Χρήστος Παπαναγιώτου, γεγονός που δείχνει εκτίμηση στη δουλειά των Ελλήνων, οπότε γιατί όχι και να δούμε κάποιους γηγενείς αθλητές στα δύο κορυφαία promotion kickboxing και MMA.