26/04/2024

«Κούκλα» το GLORY 7!

Μάχες βγαλμένες από σούπερ ταινία δράσης θα είναι αυτές του GLORY 7! Μετά την επιτυχία της συγκεκριμένης διοργάνωσης στην Κωνσταντινούπολη, το σόου συνεχίζει να «παραθερίζει» επιτυχημένα στη… γειτονία μας και αυτή τη φορά, στις 20 Απριλίου πάει Μιλάνο.

Η κάρτα των αγώνων έχει ήδη «κλείσει» και το fightsports.gr σας παρουσιάζει τα βασικά ζευγάρια που… κόβουν την ανάσα. Έχουμε και… γράφουμε: Ο τεράστιος και ίσως καλύτερος kickboxer της κατηγορίας του, στον πλανήτη, Giorgio Petrosyan δεν θα μπορούσε να λείπει από το σόου που γίνεται στην δεύτερη πατρίδα του κι έτσι φιγουράρει στην κορυφή της main card.

Αντίπαλός του θα είναι ο Μαροκινός Hafid El Bustati! Ο συγκεκριμένος μαχητής έχει ξεκινήσει από πέρυσι να πρωταγωνιστεί στα διεθνή ρινγκ και από πολλούς θεωρείται ένας από τους κορυφαίους. Πρόσφατα είχε κερδίσει τον Robin Van Roosmalen κι έτσι του δόθηκε η ευκαιρία μετά το It’s Showtime να πάρει μεταγραφεί στην… Μπαρτσελόνα των πολεμικών τεχνών (σ.σ. όπου Μπαρτσελόνα βάλτε GLORY).

Από εκεί και πέρα η δεύτερη μάχη που ξεχωρίζουμε και σχολιάζουμε είναι αυτή του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Glory που ακούει στο όνομα: Πρωταθλητής Κ-1 στην Αθήνα, Murthel Groenhart.

Ο Σουριναμέζος-Ολλανδός μαχητής κέρδισε το εισιτήριο για το Glory και παίζει με τον «δυναμίτη» Robin Van Roosmalen. Αμφότεροι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ αυτό που προσδίδει μεγαλύτερο σασπένς στη συγκεκριμένη μάχη είναι ότι ο νικητής. σύμφωνα με τις φήμες συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί σε μία σούπερ μάχη με τον Giorgio Petrosyan.