25/04/2024

Κοπή πίτας στο Fight Club Galatsi 2014

Δελτίο Τύπου Fight Club Galatsi

Την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και  βράβευση των αθλητών του συλλόγου μας στο Στέκι της Γεύσης στο Νέο Ηράκλειο.
Σε ένα όμορφο περιβάλλον, αθλητές, προπονητές και συγγενείς διασκέδασαν και έκοψαν την πίτα, αφήνοντας στην άκρη για λίγο το ρινγκ και την σκληρή προπόνηση.

Πρωταγωνιστές δεν ήταν άλλοι από τους αθλητές και πιο συγκεκριμένα αυτοί που έλαβαν μέρος στις αθλητικές διοργανώσεις και διακρίθηκαν για το έτος 2013. Απονεμήθηκε αναμνηστικό δίπλωμα στους παρακάτω αθλητές: Γιάννης Μιχαλόπουλος, Νίκος Γκίκας, Σωκράτης Κερπάτσι, Γιώργος Κούστας, Χριστίνα Κούστα, Στράτος Άνθιμος, Κώστας Κοντός, Χρήστος Ζάρας, Βασίλης Γαλαίος, Αλεξάνδρα Κοντογονυσάκη, Αντωνία Πρίφτη, Απόστολος Ηλιόπουλος, Κωστής Φασομυτάκης, Θανάσης Dragnev, Βαγγέλης Σταμούλης, Σάμης Φόρτης, Κώστας Παυλάκης, Αναστασία Μήτση, Βάσω Μαγγίτα και Σαράκη Ιφιγένια.

Οι χορηγοί του Fight Club Galatsi είχαν μεριμνήσει ώστε να υπάρχουν δώρα τα οποία και κληρώθηκαν στους παρευρισκομένους έπειτα από λαχειοφόρο αγορά. Ευχαριστούμε πολύ το Inksane Tattoo, την QNT, την Joya Hellas, την Twins Hellas, την Seven Hellas, την PC Wizard και τον Ντούμο Θανάση για τα δώρα που προσέφεραν.

Καλή και τυχερή χρονιά να είναι το 2014 για όλους και ευχόμαστε να έρθουν ακόμα περισσότερες επιτυχίες και διακρίσεις για τους αθλητές αλλά και τον σύλλογο μας.

Δείτε ολόκληρο το άρθρο εδώ: http://www.fightclubgalatsi.gr/katigoria-newn-fight-club-galatsi/kopi-pittas-fight-club-galatsi-2014