27/04/2024

Κοντός: «Έχουν γίνει θυσίες για το Dare to Fight, το αγκάλιασε το Αλιβέρι»

Ο Δημήτρης Κοντός και ο Γιάννης Θεοφάνους ετοίμασαν και θα παρουσιάσουν το Dare to Fight στο Αλιβέρι. Η διοργάνωση αναμένεται να γράψει ιστορία στο πανέμορφο Αλιβέρι. 


Το Fightsports.gr επικοινώνησε με τον Δημήτρη Κοντό, εκπαιδευτή στο Fight Club Aliveri και διοργανωτή του Dare to Fight με την επιμέλεια και την οργάνωση του Γιάννη Θεοφάνους.

Σύμφωνα με τον Κοντό το Dare to Fight θα γράψει ιστορία στο Αλιβέρι, καθώς ο κόσμος δείχνει τεράστια διάθεση να το στηρίξει και είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για να δώσει δυναμικό «παρών» το βράδυ στις 28 Ιουλίου.

 

Πολύ δυνατό event στο Αλιβέρι με top ονόματα της εγχώριας αγοράς. Πώς αποφασίσατε να κάνετε αυτό το βήμα;

Βλέποντας την ανταπόκριση του κόσμου πάνω στο νέο μου ξεκίνημα στο Αλιβέρι πως είναι πολύ δυνατή και θέλοντας να υποστηρίξω τον τόπο μου αποφάσισα να κάνω κάτι πρωτόγνωρο μαζί με την επιμέλεια και την οργάνωση της Θεοφάνους Elite Team, όχι μόνο για το Αλιβέρι αλλά για όλη την Εύβοια έχοντας βέβαια και την απαραίτητη στήριξη από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου.

 

Ο κόσμος του Αλιβερίου εν μέσω καλοκαιριού πώς περιμένει το Dare to Fight;

Το Dare to Fight έχει προκαλέσει ντόρο στο Αλιβέρι από την πρώτη μέρα κιόλας που μαθεύτηκε. Ο κόσμος και οι επαγγελματίες της περιοχής το περιμένουν με ανυπομονησία, καθώς θα είναι μια μέρα με πολύ ενδιαφέρον και πλήθος κόσμου.

 

 

Γενικά στο Αλιβέρι ποία είναι η ανταπόκριση των κατοίκων για τα μαχητικά αθλήματα; Είχατε ακούσει για την επιθυμία τους να δουν ένα σόου;

Η ανταπόκριση στα μαχητικά αθλήματα μπορώ να πω πως είναι πολύ μεγάλη για το Αλιβέρι και πάντα ακουγόταν πως θα ήθελαν να δουν κάτι τέτοιο από κοντά. Πίστευαν πως ήταν απίθανο να γίνει κάτι παρόμοιο, άλλα το όνειρο έγινε πραγματικότητα και δεν έχουν μείνει παρά μόνο λίγες μέρες.

 

Ποιο το μήνυμά σας στον συντοπίτες σας για το σόου;

Το μήνυμα μου είναι πως για να γίνει αυτή η διοργάνωση έχουν γίνει πολλές θυσίες και θα είναι πολύ μεγάλη διαφήμιση για το Αλιβέρι και τον Σύλλογο μας. Όπως και πολύ μεγάλη εμπειρία για όλο τον κόσμο και τους νέους του αθλήματος, γι’ αυτό μην λείψει κανείς! Υπόσχομαι μια απίστευτη και θεαματική βραδιά.