26/04/2024

Κατσάνος: «Θέλω να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στο εξωτερικό»

Ένας εκ των πρωταγωνιστών του KIMBO 2 που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιανουαρίου στο Μαρούσι, ο Χρήστος Κατσάνος μίλησε αποκλειστικά στο fightsports.gr για τη μεγάλη μάχη του κόντρα στον Yuri των Spartan Warriors ο οποίος για πάρα πολλά χρόνια αποτελούσε την ασταμάτητη δύναμη της ομάδας του Γιώργου Γιδάκου.

Ο Μαυρογιάννης επέστρεψε, λοιπόν, και απέναντι του θα είναι ο Κατσάνος από την Πρέβεζα. Δύσκολη η αποστολή του νεαρού που καλείται να κερδίσει έναν μαχητή που παλαιότερα ήταν ό,τι καλύτερο κυκλοφορούσε στην αγορά του kickboxing. Μικρή μεν η αγορά τότε, αλλά ο Yuri πετύχαινε εντυπωσιακές νίκες. Τι έχει να πει όμως ο Κατσάνος, που μετά τον Μουστάκα καλείται να κάμψει ακόμη έναν δυνατό αντίπαλο:

«Είμαι αρκετά καλά προετοιμασμένος για τη μάχη μου στο KIMBO. O αντίπαλος είναι δύσκολο, το γνωρίζω, αλλά αυτό λειτουργεί θετικά πάνω μου. Ως ένα πολύ δυνατό κίνητρο. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να κάνω δικό μου το πολυπόθητο εισιτήριο που θα με στείλει να παίξω στο εξωτερικό, εκπροσωπώντας την πατρίδα μου».