27/04/2024

Καρπουζλή: «Να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία!»

Μία εκ των κορυφαίων και πιο έμπειρων αθλητριών στη μαχητική σκηνή της χώρας, η Ιώ Καρπουζλή μιλάει στο Fightsports πριν το μεγάλο ραντεβού της 16ης Ιουνίου με την Κερασώ Ματιάτου στο MTGP/KGP.


H «Lara» από την ομάδα του Δημήτρη Μακρίδη απάντησε στις ερωτήσεις του Fightsports για το παιχνίδι της στο «ΕΝΑΣΤΡΟΝ» με την Κερασώ Ματιάτου.

Η έμπειρη kickboxer προερχόμενη από αγώνα στη Γερμανία, επανέρχεται στην ελληνική μαχητική σκηνή για να δώσει ένα ακόμη ματς με φόντο φυσικά την επιστροφή της στα εκτός συνόρων ρίνγκ.

-Είσαι χρόνια στα ρινγκ, έχεις τον κόσμο σου και δεν λες «όχι» σε αγώνες εντός συνόρων με αθλήτριες από τη μαχητική σκηνή της χώρας. Θεωρείς ότι υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο «βάρος» όταν η έμπειρη μαχήτρια δίνει την ευκαιρία;

«Δεν δίνω κάποια ευκαιρία, σέβομαι όλες τις αθλήτριες. Με θεωρώ έμπειρη πλέον και ο στόχος μου είναι να μπορέσω να αλλάξω επίπεδο…»

-Το MTGP θεωρείται από τις καλύτερες ξένες διοργανώσεις που έχουν έρθει στη χώρα μας. Με τους χειρισμούς του Παύλου Καπώνη το σόου μονιμοποιήθηκε και έρχεται κάθε χρόνο πια. Πώς νιώθεις που είσαι μέρος του promotion;

«Είμαι αθλήτρια του Arena TC και κάνω προπόνηση με τον Γιάννη Παπαδόπουλο ο οποίος είναι ο πρώτος Έλληνας που κέρδισε στο εξωτερικό στο KGP του Λονδίνου. Θέλω να ‘εκμεταλλευτώ’ και εγώ τις ευκαιρίες που μας δίνει ο κ. Καπώνης, τον οποίο ευχαριστώ που με συμπεριέλαβε στην κάρτα του.»

-Θα ήθελες να κάνεις κάποιο σχόλιο για την αντίπαλό σου Κερασώ Ματιάτου; Έχετε συγκρουστεί και στο παρελθόν άλλωστε.

«Πιστεύω θα κάνουμε έναν πολύ καθαρό αγώνα με την Κερασώ. Την εκτιμώ σαν αθλήτρια και σαν άνθρωπο.»

-Θεωρείς ότι αυτή τη στιγμή το καλύτερο παιχνίδι για σένα είναι η Ματιάτου ή θα ήθελες να μοιραστείς το ρινγκ και με κάποια άλλη μαχήτρια;

«Με την Κερασώ έχω παίξει ήδη μία φορά. Μας ζητήθηκε ρεβάνς και δεν είχα λόγο να αρνηθώ. Από κει και πέρα όμως, θα ήθελα να αγωνίζομαι στο εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πολλές αθλήτριες στην κατηγορία. Εύχομαι στο μέλλον να δούμε να αγωνίζονται και τα νεότερα κορίτσια. Όσον αφορά εμένα, αυτή τη στιγμή δουλεύω σε κάποια τεχνικά κομμάτια που θα μας είναι χρήσιμα για να σταθούμε σε αγώνες υψηλότερου επιπέδου.»

-Ποια είναι η γενική σου άποψη για το MTGP/KGP και την κάρτα;

«Θεωρώ ότι είναι απ’ τις πιο οργανωμένες διοργανώσεις, τη στηρίζει ο κόσμος με την παρουσία του και πάντα παίζουν οι κορυφαίοι!»

Την Ιώ Καρπουζλή, την αντίπαλό της Κερασώ Ματιάτου και όλους τους ήρωες του MTGP θα έχετε την ευκαιρία να τους δείτε στις 16 Ιουνίου στο «ΕΝΑΣΤΡΟΝ», εκεί που το θέαμα αναμένεται πλούσιο και οι ανατροπές θα συγκινήσουν.