29/03/2024

Καμπάνια κατά του bullying από το MMA GYM – Mallios Team

Το ΜΜΑ GYM – Mallios Team , ευαισθητοποίειται κοινωνικά και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα ειδικής δράσης ενάντια στην μάστιγα που διέπει τις μικρότερες ηλικίες και όχι μόνο , το bullying.

Μέσα από ένα απλό σχέδιο του γυμναστηρίου μας και σε συνεργασία με ειδικούς , παρουσιάζεται επί του πρακτέου η συμβολή των δυναμικών αθλημάτων στην καταπολέμηση του bullying , στην τόνωση της ψυχολογικής και σωματικής αυτοπεποίθησης του θύματος, στην πνευματική χειραγώγηση , σωματική εκτόνωση και νουθέτηση του θύτη και τέλος στην προβολή ενός συνολικού μηνύματος , το οποίο θα συμβάλλει στο να κατανοηθεί, να διαδοθεί, να προληφθεί και να αντιμετωπισθεί επαρκώς το θέμα.

Λίγα λόγια για το MMA GYM – Mallios Team

Οι δύο μεγαλύτερες σχολές στον χώρο των δυναμικών αθλημάτων ενώθηκαν! Στον μοναδικό χώρο, τόσο σε έκταση όσο και σε εγκαταστάσεις της Ελευθερίου Βενιζέλου 206 στο Νέο Ηράκλειο, εκπονούνται τα πλεόν άρτια προγράμματα προπόνησης κικ μπόξ και πυγμαχίας υπό την αιγίδα του Δάσκαλου των Δασκάλων Γεωργίου Μάλλιου και του πλέον φέρελπι Δασκάλου Γρηγόρη Μάλλιου , ενώ σε ότι άφορά στα αθλήματα των MMA, Bjj , grappling και wresting η τεχνογνώσια του Δασκάλου Σπύρου Μαρτζούκου , ο όποιος κατέχει το ΜΜΑ όσο κανείς στην χώρα , εγγυάται την άριστη εκμάθηση τους. Παρέχονται Ειδικές προσφορές σε μέλη των σωμάτων ασφαλείας, των ενόπλων δυνάμεων ,σε φοιτητές και σε μαθητές. Σας περιμένουμε να δοκιμάσετε ένα μείγμα αθλημάτων που δίνουν ευεξία, αυτοπεπόιθηση και υγεία. Προκαλέστε τον εαυτό σας και κάντε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στον απίθανο κόσμο των δυναμικών σπορ.