26/04/2024

Καλοκαιρινές «βόμβες» στο Αλιβέρι με Μάνωλα, Σαϊνόπουλο, Μπούκη και Κοχλιαρίδη!

Στην νεοσύστατη διοργάνωση Dare to Fight από τους Δημήτρη Κοντό και Γιάννη Θεοφάνους, θα πρωταγωνιστήσουν τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού kickboxing στις 28 Ιουλίου με τις ευλογίες του Στέλιου Πολίτη που προσφέρει ζώνες στους μαχητές.


Πριν από λίγο ο promoter εξέδωσε ανακοίνωση αποκαλύπτοντας τους παίκτες που θα πρωταγωνιστήσουν, μεταξύ αυτών ηχηρά ονόματα όπως ο Μανώλας και ο Μπούκης, το next big thing του ελληνικού kickboxing Σαϊνόπουλος και ο έμπειρος Βορειοελλαδίτης μαχητής Παύλος Κοχλιαρίδης. Αναλυτικά:

«Το καλοκαίρι παίρνει φωτιά με σπουδαίες μάχες Ελλάδας – Τουρκίας και κορυφαίους αθλητές . Μια νέα πολλά υποσχόμενη επαγγελματική διοργάνωση με την αιγίδα της WKU στο Αλιβέρι, με διοργανωτή το Δημήτρη Κοντό και τον Ioannis Theofanous βάζει ψηλά τον πήχη με διεκδίκηση Ευρωπαϊκού Τίτλου WKU από τον Giannis Manolas που αγωνίστηκε εξαιρετικά στην Ιταλία .

Ο Giannis Boukis που αγωνίζεται πριν μια εβδομάδα στην Μονεμβασιά για Παγκόσμιο Τίτλο επανέρχεται ως υποψήφιος «Τουρκοφάγος 2017». Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που παρακολουθούμε στενά ο Δημήτρης Σαϊνοπουλος και τέλος ο σταθερά καλός μαχητής από τη Θεσσαλονίκη Παυλος Κοχλιαρίδης θα δώσουν τη δίκη τους μάχη .

Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές που φιλοξενούν στις 28 Ιουλίου στο Αλιβέρι μια από τις καλύτερες διοργανώσεις της χρονιάς η οποία θα καλυφθεί τηλεοπτικά με την πρώτη . Καλή επιτυχία».