28/03/2024

Κακουμπάβας vs. Μπούκης και στο βάθος FFC

Δύο δυνατά ονόματα της εγχώριας μαχητικής σκηνής και οι δάσκαλοί τους μοιράστηκαν σήμερα γνώσεις και τεχνοτροπία στην σπάρινγκ συνάντησή τους. 


Ο Νίκος Κρητικός και ο Στέλιος Πολίτης συναντήθηκαν στη σχολή του δεύτερου στο Μαρούσι καθόσον πραγματοποιήθηκε σπάρινγκ μεταξύ των Μελέτη Κακουμπάβα και Γιάννη Μπούκη.

Το σπάρινγκ αυτό που θα μπορούσε να είναι και main event σε όλες τις διοργανώσεις της Ελλάδας υποψιαζόμαστε πως είχε τον σκοπό του.

Στις 11 Μαρτίου ο «Nightmare» θα παίξει στο FFC της Αθήνας για να πάρει πίσω τη ζώνη του από τον Sam Petje.

O Κακουμπάβας στο πρώτο FFC είχε πετύχει ένα από τα καλύτερα ΚΟ στον κόσμο κατά την περσινή χρονιά αλλά το promotion αργότερα του αφαίρεσε τη ζώνη αφού ο Μελέτης στάθηκε άτυχος, τραυματίστηκε στην προετοιμασία για τον Μάρκου και δεν εκπλήρωσε το αγωνιστικό πρόγραμμά του εκείνη την περίοδο.

Ο Petje είναι ένας μαχητής που προέρχεται από τον χώρο του thai και όπως είναι λογικό οι παρτενέρ του Κακουμπάβα στα σπάρινγκ πρέπει να έχουν κοινά στοιχεία με τον αντίπαλο. Ο Μπούκης, όπως και ο Petje είναι ένας μαχητής που μεταπήδησε από το thai στο kickboxing και το στυλ για τα ελληνικά δεδομένα είναι το πιο κοντινό στον επικείμενο αντίπαλο του Μελέτη.

 

Μελέτης Κακουμπάβας-Samo Petje 2, η ανάλυση

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports.gr:

Πώς ο Rocky Marciano «τρομοκρατούσε» τους αντιπάλους του (ΒΙΝΤΕΟ)

Άποψη: Οι πέντε επιλογές μας για τον GSP που επιστρέφει

ΚΟ με γυριστή αγκωνιά… κανόνι! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Hoost και Βασιλικός ξανά μαζί μετά από χρόνια: