20/04/2024

Κακουμπάβας: «Στη Χαλκίδα το ραντεβού των κορυφαίων»

Ο πρωταγωνιστής του «GLADIATORS 8» ο οικοδεσπότης στη Χαλκίδα, Μελέτης Κακουμπάβας μίλησε αποκλειστικά στο fightsport.gr ενόψει της μεγάλης πυγμαχικής μάχης που θα δώσει στις 12 Απριλίου. Ο «εφιάλτης» των ρινγκ ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Μάνο Ναβροζίδη σχετικά με την επιλογή του να αγωνιστεί στο στυλ του μποξ με τον μαχητή του Τάσου Τσάλα να λέει πως αιτία αυτής της απόφασης ήταν ένας μικρός τραυματισμός στο πόδι. Επίσης ζητήσαμε από τον Κακουμπάβα να μας αναφέρει και το νέο προγραμματισμό που έχει κάνει στην προετοιμασία του για το παιχνίδι:

«Αντιμετωπίζω έναν μικρό τραυματισμό στο πόδι μου εδώ και κάποιο διάστημα, οπότε μετά από διαβουλεύσεις με το προπονητικό μου team αποφασίσαμε πως στη Χαλκίδα θα παίξω μποξ. Έχω αρκετούς αγώνες στην ερασιτεχνική πυγμαχική και όσον αφορά την προετοιμασία μου έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή μου Τάσο Τσάλα και θα είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο αποτέλεσμα στις 12 Απριλίου». 

Σχετικά με τον αντίπαλό του Alin Campan ποια είναι η άποψη του Μελέτη; Τον έχει παρακολουθήσει; Κι αν ναι ποια τα συμπεράσματά του:

«Είναι ένας πυγμάχος αρκετά ψηλότερος από μένα και έμπειρος. Έξυπνος πάνω στο παιχνίδι του… Δεν με ανησυχεί όμως αυτός. Έχω το δικό μου στυλ και ο καλύτερα προετοιμασμένος ας κερδίσει!»

Εν κατακλείδι ο  Μελέτης Κακουμπάβας μίλησε αυτού κάθε αυτού για το «GLADIATORS 8», τονίζοντας ότι σαν Χαλκιδαίος δεν θα έχανε ποτέ την ευκαιρία στις 12 Απριλίου να πάει και να παρακολουθήσει το πολύ όμορφο σόου που ετοίμασε ο Τάσος Τσάλας, συμπεριλαμβάνοντας κορυφαίος μαχητές από Ελλάδα και Ευρώπη:

«Πράγματι, φέτος ο διοργανωτής και προπονητής μου Τάσος Τσάλας ετοιμάζει μια βραδιά γεμάτη από δυνατές μάχες. Σαν Χαλκιδαίος δεν θα έχανα ποτέ την ευκαιρία να πάω και να απολαύσω μάχες μεταξύ κορυφαίων Ελλήνων και ξένων μαχητών από την Ευρώπη».  

Φωτογραφία: StudioKarteris