19/04/2024

Κακουμπάβας για Ρωσία: «Ήμουν μπροστά και το χάρισα!»

Επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του fightsports.gr από χτες, με αποκλειστικές δηλώσεις της, η ομάδα του Μελέτη Κακουμπάβα για τον αγώνα στη Ρωσία και τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε αυτός.

«Ήμουν πολύ καλά. Δέχθηκα ένα νοκ ντάουν στον 1ο γύρο αλλά συνήλθα αμέσως. Μετά στον δεύτερο ήταν για να τελειώσει το παιχνίδι. Τον έσπρωξαν λίγο οι διαιτητές, δεν τον μετράγανε, τον σήκωναν, εντάξει… Πάλι καλά που το παιδί το ίδιο είπε ότι έπρεπε να σταματήσει ο αγώνας εκεί.

Στον τρίτο γύρο χαλάρωσα εγώ, έφαγα ένα γυριστό στο συκώτι και έκατσα. Αυτό ήταν.» μας λέει ο Μελέτης Κακουμπάβας, «εντάξει ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός παίκτης δεν το συζητάω αλλά τον είχα. Ήμουν μπροστά και το χάρισα.»

Το ίδιο περίπου μας λέει και ο προπονητής του Γιάννης Κακαράκης που ενώ στέκεται και αυτός στα νοκ ντάουν που δεν δόθηκαν στον 2ο γύρο, στο τέλος καταλήγει ότι  το παιχνίδι το χάρισαν οι ίδιοι:

«Ο πρώτος γύρος ήταν μοιρασμένος αλλά δεχθήκαμε εκεί ένα νοκ ντάουν. Στον δεύτερο γύρο όμως ο Μελέτης έκανε την μεγάλη ανατροπή και ενώ του μέτρησαν 2 νοκ ντάουν θα έπρεπε να του μετρήσουν τουλάχιστον άλλα 2 και να μας δώσουν το παιχνίδι, αλλά δεν το κάνανε ποτέ και έτσι γλιτώσαν.

Στον τρίτο γύρο το παιχνίδι ήταν του Μελέτη μέχρι που ο αντίπαλος έκανε μια κίνηση για να τον προκαλέσει σηκώνοντας τα χέρια, ο Μελέτης χαλάρωσε τα δικά του και αμέσως του πέρασε μια γυριστή κλωτσιά στο συκώτι και εκεί τελείωσαν όλα.

Στην ουσία τους χαρίσαμε το παιχνίδι. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες, από την μία στον 2ο γύρο τον γλίτωσαν οι κριτές και ο διαιτητής, από την άλλη στον τρίτο γύρο το χαρίσαμε εμείς» μας λέει ο δάσκαλος.

Να σημειώσουμε εδώ ότι όπως και στην περίπτωση του Αλέξανδρου Χατζηχρόνογλου υπάρχει καταρχήν συμφωνία για περαιτέρω παιχνίδια στην διοργάνωση!