24/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βασίλης Κακαρίκος «Είμαι έτοιμος για μεγάλες νίκες»! (VIDEO)

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

O φοβερός και τρομερός Βασίλης Κακαρίκος προετοιμάζεται για τη μεγάλη του μάχη με τον Alim Nabiyev στην Θεσσαλονίκη για το Extreme Fighters στις 24 Νοεμβρίου. Ο… Γολγοθάς του κορυφαίου μαχητή της Θεσσαλονίκης δεν σταματάει εκεί, καθώς στις 15 Δεκέμβρη σε ένα ματς για όλα τα γούστα, αντιμετωπίζει τον Γιάννη Μιχαλόπουλο στο K1 World Max. Το fightsports.gr εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις του Έλληνα πρωταθλητή που δηλώνει πανέτοιμος για τις διαδοχικές προκλήσεις, όπου καλείται να αποδείξει γιατί πίνουν όλοι… νερό στ’όνομα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης North Κακαρίκος:

Σε τι επίπεδο είσαι Βασίλη λίγες μέρες πριν τον μεγάλο σου αγώνα με τον Nabiyev;
Είμαι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Έτσι κι αλλιώς προέρχομαι από αγώνες. Μπήκαμε δυναμικά με τον προπονητή μου, τον «Ρόκυ»(Γιώργος Μπότης). Η προετοιμασία μας τελειώνει και είμαστε στο καλύτερο δυνατό σημείο.  Ο κόσμος θα δει πολύ δυνατό ματς.
Ποια η γνώμη σου για τον Ουκρανό αντίπαλο;
Είναι πάρα πολύ καλός. Ήταν κανονισμένο να αγωνιστούμε για τον Ευρωπαϊκό τίτλο. Τον έχω μελετήσει. Είναι ψηλός αθλητής, έχει γόνατα και θα προσπαθήσει να με έχει σε απόσταση. Εγώ έχω στόχο να μπλοκάρω τα γόνατα και να ανταποδώσω.
Ο Μιχαλόπουλος είναι ο αντίπαλος σου στο World Μax. Ποια η άποψη σου για τον Γιάννη;
Με τον Γιάννη είμαστε πολύ φίλοι. Έχουμε περάσει πολλά μαζί. Προετοιμασίες, προπονήσεις. Είναι από τους κορυφαίους στην Ελλάδα και χαίρομαι που θα παίξουμε μαζί. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα θα παραμείνουμε φιλαράκια και θα βγαίνουμε για καφέ.
Ο κόσμος της Θεσσαλονίκης θα έρθει να σε στηρίξει. Θεωρείς ότι θα αποτελέσει επιπλέον ατού για σένα;
Ο κόσμος είναι πάντα ενίσχυση για μένα. Μου δίνει δύναμη πάνω στο ρινγκ, ειδικά όταν κουράζεσαι. Θέλω να κερδίσω και να κάνω περήφανο τον κόσμο.
Έχεις δύο σημαντικούς αγώνες τόσο κοντά ημερολογιακά . Σε αγχώνει αυτό το γεγονός;
Με αγχώνει αυτό το γεγονός διότι φοβάμαι μην έχω τραυματισμούς. Θα προσπαθήσω να πάω δυνατός και στο δεύτερο ματς.
Κάποιους που ξεχωρίζεις στην Ελλάδα;
Έχουμε καλούς αθλητές. Αυτοί που μπορούν να παίξουν και εκτός συνόρων πιστεύω είναι οι Μιχαλόπουλος, Σοφοκλέους. Ο Σοφοκλέους έχει ήδη μεγάλη καριέρα.
Σκέφτεσαι την προοπτική να βρεθείς απέναντι στον Μιχάλη Ζαμπίδη πάνω στο ρινγκ;
Ο Μιχάλης είναι ένας τεράστιος αθλητής. Έχει παίξει με τους καλύτερους στο κόσμο και έχει ρίξει νοκ άουτ κάποιους από αυτούς. Και εγώ έχω παίξει με παγκόσμιους πρωταθλητές και θα μπορούσα να σταθώ απέναντι του και να δει ο κόσμος ένα πολύ δυνατό ματς.

Για το τέλος ο Βασίλης Κακαρίκος θέλησε να ευχαριστήσει τον μάνατζέρ του Γιώργο Περγιάλη που διαχειρίζεται τους αγώνες του και είναι ο λόγος που έχει συνεχόμενα παιχνίδια.