26/04/2024

Και τώρα οκτάδα στα 80

Η συνταγή της οκτάδας με κορυφαία ονόματα… πέτυχε και το κοινό πλέον απαιτεί την επόμενη οκτάδα που θα τσακίσει κόκαλα! Στην κατηγορία που περιέρχονται μερικοί από τους καλύτερους Έλληνες kickboxers. Πλειάδα επιλογών στην κατηγορία των 80 κιλών που τα ράφια είναι πολλά και επιλέγεις ό,τι σου αρέσει από τεχνίτες μέχρι νοκάουτερς που διψάνε για επιτυχία. Ας δούμε όμως μερικούς που θα μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον με τη συμμετοχή τους σε μία οκτάδα των 80 κιλών:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΙΩΤΗΣ:

Τη δεδομένη στιγμή κι αν εξαιρέσει κανείς τον αγώνα με τον Γιάννη Σοφοκλέους ο Δημήτρης Χιώτης… τρέχει ένα εξαιρετικό σερί. Αξίζει αναμφισβήτητα μία θέση στην οκτάδα των 80 κιλών, αφού και θεαματικός είναι και θεωρούμε πως διαθέτει τα προσόντα όλα εκείνα που χρειάζονται για να επιβιώσει σ’έναν μαραθώνιο τριών αγώνων μέχρι την τελική νίκη.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΤΖΗΧΡΟΝΟΓΛΟΥ: 

Πολύ καλό σερί, ειδικά εντός των συνόρων κουβαλάει και ο «Professor». Αν και έχει αλλάξει ουσιαστικά κατηγορία σίγουρα μπορεί να… ανεβάσει όσο χρειάζεται για διεκδικήσει έναν τυχόν μεγάλο έπαθλο. Ο Χατζηχρόνογλου είναι πολύ έμπειρος και σίγουρα θα ξέρει πώς να διαχειριστεί το δύσκολο περιβάλλον μίας οκτάδας.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΗΣΙΑΣ:

Ίσως ο πιο εντυπωσιακός παίκτης που θα μπορούσαμε να βάλαμε στη συγκεκριμένη οκτάδα. Πολλές αντοχές δυνατά χτυπήματα, ενώ παλαιότερα είχε κατακτήσει και μία τετράδα στη συγκεκριμένη κατηγορία, αγωνιζόμενος στο THE BATTLE. Ο Μήσιας… διψάει για μεγάλα παιχνίδια και θεωρούμε πως το δέλεαρ της κορυφής θα ήταν ικανό να τον πείσει για να μπει στη διαδικασία!

ΝΙΚΟΣ ΚΕΛΕΚΗΣ:

Ο πιο δυνατός παίκτης της οκτάδας… Φανταζόμαστε ήδη μία μάχη σκληροπυρηνικών μεταξύ Μήσια και Κελέκη. Ειδικά στο κλίμα επιβίωσης που έχουν οι οκτάδες ο νοκάουτερ Κελέκης ταιριάζει τάλε κουάλε! Ο Κελέκης έλειψε αρκετό καιρό από την ενεργό δράση και όπως δηλώνει και ο ίδιος θέλει να πετύχει αυτά που του στέρησαν οι τραυματισμοί. Τι καλύτερο λοιπόν από μία οκτάδα…

ΑΡΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ:

Μπορεί να είναι 77 κιλά, αλλά όπως δηλώνει και ο ίδιος παίζει όπου να’ναι, όχι φυσικά με υπερβολές, οπότε τα 80 κιλά του ταιριάζουν γάντι. Δίνουμε την ευκαιρία στον Μπέλλο διότι πολύ απλά την αξίζει αφού στα 17 του χρόνια δεν φοβάται να χτυπηθεί και σκοπός του είναι να παίξει με τους καλύτερους. Ο Μπέλλος δικαιωματικά άλλωστε έχει τον τίτλο του νοκάουτερ, αφού μετά την Ιρλανδία έκανε και τρεις… ξάπλες στο VERSUS.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ:

Δεν είναι αρκετά διαφημισμένος, αλλά είναι αήττητος και έχει πάρει συμμετοχές σε δυνατά promotion. Παίζει πολύ σκληρά και μία ενδεχόμενη οκτάδα θα ήταν ό,τι πρέπει γι αυτόν για να δείξει τις ικανότητές του. Από πλευράς εμπειρίας θυσιάζεται εύκολα όσον αφορά το ρίσκο, αλλά εάν δουλέψει σωστά θα φτιάξει και την αντοχή και τον τρόπο για να μην φθαρεί στους αγώνες της οκτάδας.

ΦΩΤΗΣ ΓΚΙΩΝΗΣ:

Έχει πάρει δύο φορές την οκτάδα του VERSUS και έχει πάει και σ’έναν τελικό της ίδιας διοργάνωσης. Αξίζει κι αυτός να παίξει σε μία οκτάδα με μεγαλύτερα ονόματα ώστε να τσεκάρει τα όρια του. Αντοχικός μαχητής που με την πρώτη… κοψιά δεν δείχνει τι είναι ικανός να κάνει, όμως ο Γκιώνης έχει προσόντα κι αν δουλέψει πιο εντατικά έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται.

ΙΣΜΑΗΛ ΕΛ ΜΠΡΟΥΖΙΝΙ:

Η πρόσφατη επιτυχία της σταθερής αξίας που λέγεται Ισμαήλ Ελ Μπρουζίνι δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια οκτάδα. Ο Ελ Μπρουζίνι όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα προσπαθεί πολύ και αναπάντεχα μπορεί να προκαλέσει μεγάλες εκπλήξεις. Αν γίνει ποτέ μια τέτοια οκτάδα θα δούμε που φτάνουν και τα δικά του όρια.

ΡΙΣΕΡΒ ΜΑΤΣ ΜΑΝΩΛΑΣ – ΜΙΛΟΣ 

Ο Γιάννης Μανώλας κερδίζει και του αξίζει μία θέση στην οκτάδα, όμως θεωρούμε σωστό πως ένα παιχνίδι ρεβάνς με τον Μίλο θα έκρινε ποιος αξίζει να περάσει στην οκτάδα, καθότι και ο δεύτερος δείχνει καλή εικόνα σε όλους τους αγώνες του.