23/04/2024

«Καθάρισες» το Moxon; Ολοταχώς για Glory!!!

Aπό χθες έχουν πάρει τα σενάρια «φωτιά», από την στιγμή που Steve Moxon δήλωσε στο Fightsports. gr πως θα έρθει στην Ελλάδα τον Αύγουστο, για μία μάχη με Έλληνα αθλητή. Μάλιστα το αποκάλεσε «όνειρο- ζωής» να έρθει στη χώρα μας και ο Γιώργος Περγιάλης προσπαθεί να το κάνει πραγματικότητα.

Οι τρεις υποψήφιοι που πρόκειται να τον αντιμετωπίσουν δεν προκαλούν έκπληξη, αφού είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί έξω, σ’ αυτά τα κιλά. Στέλιος Παπαδόπουλος, Βασίλης Κακαρίκος και Γιάννης Μιχαλόπουλος προβάλουν ως φαβορί για να τον αντιμετωπίσουν.

Ο Παπαδόπουλος κατά πρώτο λόγο βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, πάει από νίκη σε νίκη και ίσως ήρθε η ώρα για την μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του. Ο Κακαρίκος από την άλλη μετά την ήττα του από τον Alim Nabiev έχει φύγει από το προσκήνιο και μία μάχη με τον Moxon και συνάμα νίκη, θα το έβαζε και πάλι στη… θέση του.

Ο Γιάννης Μιχαλόπουλος τον αντιμετώπισε μία φορά κάτι παραπάνω από αξιοπρεπώς και μία δεύτερη ευκαιρία σίγουρα την αξίζει. Όπως και να χει, μία επικράτηση επί του Moxon, δίνει εισιτήριο για μεγάλες διοργανώσεις όπως το Glory, την στιγμή που ίδιος «καθάρισε» μία βδομάδα πριν το πιο φορμαρισμένο Kickboxer στην Ευρώπη, Dzhabar Askerov…

Kίμωνας Οζζ.