23/04/2024

Κάτια Τσοβγκάν: Είμαι ήδη κερδισμένη!

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Η αθλήτρια του Παύλου Καπώνη θεωρεί πως είναι θετικό πως παίζει με την Έμι Κουγιουμτζόγλου, καθώς η εμπειρία της αντιπάλου δίνει το κίνητρο.

«Θεωρώ πως η εμπειρία της αντιπάλου μου θα λειτουργήσει θετικά για μένα, καθώς θα με οδηγήσει στο να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό πάνω στο ρινγκ και να κυνηγήσω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.  Σε αυτόν τον αγώνα είμαι ήδη κερδισμένη, γιατί ουσιαστικά δεν έχω να χάσω τίποτα… Ο στόχος μου, πέρα φυσικά από τη νίκη, είναι και η καλή εμφάνισή μου πάνω στο ρινγκ, ώστε στο τέλος να ακούσω θετικά σχόλια από το δάσκαλό μου, Παύλο Καπώνη, αλλά κι εγώ προσωπικά να μείνω ικανοποιημένη από την απόδοσή μου», τόνισε η Τσοβγκάν που συνέχισε μιλώντας για την συνεχή ροή παιχνιδιών.

 

«Ναι με βοηθά, γιατί είμαι από τη μια προετοιμασία στην επόμενη και διατηρώ την καλή φυσική μου κατάσταση. Επιπλέον, μου δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσω περισσότερες εμπειρίες σε μικρό χρονικό διάστημα, κάτι που θα μου είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για το μέλλον».

Τέλος η αθλήτρια του Diamond Camp δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον δάσκαλο της, αλλά και για το αγωνιστικό της πλάνο.

«Όπως και στον προηγούμενο αγώνα μου, έχω δίπλα μου την οικογένεια του Diamond Camp και φυσικά τον προπονητή μου Παύλο Καπώνη, που με στηρίζουν και με βοηθούν να προετοιμαστώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μελετώντας το στυλ της από προηγούμενους αγώνες. Θεωρώ πως η ηρεμία και η απόλυτη συγκέντρωση στις οδηγίες του προπονητή μου, θα είναι από τα βασικά στοιχεία που θα με βοηθήσουν να δώσω έναν ακόμη συναρπαστικό αγώνα, για τον οποίο ανυπομονώ».

Η Κάτια Τσοβγκάν θέλησε να ευχαριστήσει το Fightsports. gr για τον ενδιαφέρον του, ευχόμενη μία καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες.