24/04/2024

Κάλλια Κουρούνη: Θα βάλω την πινελιά μου στο Promo Fight

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Αποκαλυπτική ξανά η Κάλλια Κουρούνη, καθώς σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της, μας μίλησε για τον νέο της  ρόλο, σαν παρουσιάστρια στο Promo Fight.

« Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και δεν το θεωρώ, ούτε εύκολο ούτε δύσκολο. Έχω σπουδάσει σε δραματική σχολή και έχω παίξει σε αρκετά θέατρα σαν ηθοποιός! Έχω άνεση με τον κόσμο, διαθέτω και το ψώνιο και την τρέλα, αφού όλα αυτά χρειάζονται να τα έχει μία παρουσιάστρια σε οποιοδήποτε κόσενπτ. Τυχαία νομίζετε πως οι δημοσιογράφοι με αποκαλούν Κουρούνη- Σοκ! Mε το Promo Fight πάμε να κάνουμε την διαφορά κι σίγουρα εγώ θα βάλω την πινελιά μου», τόνισε αρχικά η Κουρούνη που μας πληροφόρησε πως θα την βλέπουμε πλέον, συχνά- πυκνά σε τέτοιους ρόλους.

« Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα με ξαναδείτε σε τέτοιο ρόλο. Ο κύριος Παγανιάς με θέλει δίπλα του σε όλα τα Promo Fight που ακολουθούν και ήδη έχω πρόταση κι από αλλού. Βέβαια όλα τα ορίζω ανάλογα με τις αθλητικές υποχρεώσεις, αφού για μένα η δουλειά μου είναι να προπονούμε και να παίζω αγώνες. Είμαι πολύ τυχερή που έχω κάνει το χόμπι μου επάγγελμα», ανέφερε η δυναμική αθλήτρια που στη συνέχεια δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους ανθρώπους που την στηρίζουν και στην πορεία της έως τώρα.

« Ξεκίνησα με τον χώρο των μαχητικών αθλημάτων από το 2010 και νοιώθω πανευτυχής που είμαι η μόνη γυναίκα που έχω παίξει σ’ όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, εκτός του κυρίου Τσάλα, όπου θα έπαιζα πέρσι, αλλά υπήρηε κάποιος άλλος αγώνες. Το Promo Fight ανήκει πλέον στις μεγαλύτερες διοργανώσεις και φυσικά θα έπαιζα. Πλέον επικεντρώνομαι στο ερασιτεχνικό που δεν είναι μία ιδέα απλά, αλλά ένας στόχος που παρά τις δυσκολίες του, δεν μασάω, είμαι μαχήτρια και κυλάει μέσα μου μανιάτικο αίμα.  Είμαι πολύ τυχερή που εκτός από τους 6 προπονητές της Εθνικής Κύπρο έχω δάσκαλους τον Αντώνη Γιαννούλα και τον Γιώργο Καπανταϊδάκη. Είναι τιμή μου και θα με εκτοξεύσουν σίγουρα. Έχω τον Άκη Ζαφειρόπουλο αθλίατρο δίπλα μου και τον κύριο Μάνο Κοκκιά που είναι υπεύθυνο συντονισμού. Χωρίς αυτούς δεν θα έκανα τίποτα, τον διατροφολόγο Ηλία Σάκκα και τον εργοφυσιολόγο Λεωνίδα από την Vo2 Max και την φυσιοθεραπεύτρια Κατερίνα Λιανού. Όλα γίνονται ελεγχόμενα και επαγγελματικά, όπως αξίζει σε μία αθλήτρια του δικού μου επιπέδου και στόχων. Οπότε τώρα μόνο ερασιτεχνική πυγμαχία κοιτάμε. Έχω κάθε μήνα αγώνα, οπότε και να ήθελα κάτι άλλο δεν γίνεται».

Για το τέλος η Κουρούνη άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα της επιστροφής σε πυγμαχία αλλά και ΜΜΑ.

« Είτε πάω είτε δεν πάω στους Ολυμπιακούς αγώνες θα γυρίσω σίγουρα στο επαγγελματικό. Έχω αφήσει κάποιες εκκρεμότητες στο Kickboxing, με τον δάσκαλο Μπάμπη Παπαδόπουλο όπου έχουμε να δώσουμε πολλά μελλοντικά. Μαζί του ανέβηκα πολύ σαν αθλήτρια, αλλά δεν προλάβαμε να δείξουμε πολλά. Φυσικά η επαγγελματική πυγμαχία και το ΜΜΑ είναι χίλια τα εκατό ένας μελλοντικός στόχος».