27/04/2024

Κάλλια Κουρούνη: Έχω απογειωθεί αγωνιστικά!!!

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Για την αγωνιστική της ετοιμότητα, τα δυνατά sparring και τις αλλαγές στο παιχνίδι της, μίλησε η Κάλλια Κουρούνη ενόψει της μάχης της με την Εύη Καραγεωργίου στο «The Battle», της Καβάλας.

«Είμαι στην καλύτερη φάση αγωνιστικά. Κάνω πολύ προπόνηση και είμαι αφοσιωμένη στον αγώνα που θα δώσω. Αν και στην προσωπική μου ζωή έγιναν διάφορα και έπιασα πάτο, αυτό με σκυλιάζει παραπάνω για να παίξω τέλεια. Έκανα πολλά σπάρινγκ στην Κύπρο με πάρα πολλές κοπέλες της Εθνική κι από σχολές Kick και Muay Thai. Στην Ελλάδα έκανα με την Μαρία Μαστρογιάννη και την Αναστασια Ζέππη. Είναι πολύ καλές και δυνατές αθλήτριες. Ήταν φορμαρισμένες από τους τελευταίους αγώνες που έδωσαν και με πίεζαν παραπάνω. Είχαμε διαφορά στα κιλά με αποτέλεσμα να ζοριστώ ακόμα πιο πολύ, κι αυτό με ωφέλησε. Τις ευχαριστώ πάρα πολύ», ανέφερε αρχικά η Κουρούνη που συνέχισε μιλώντας για την ερχόμενη αντίπαλος της Εύη Καραγεωργίου και πως αντιμετωπίζει τον τίτλο του φαβορί σαν πιο έμπειρη.

« Οι αντίπαλος μου έχει παίξει 12 αγώνες. Δεν είναι πιο άπειρη. Επειδή δεν έχει παίξει γυμνά δεν σημαίνει κάτι. Εγώ δεν κοιτάω τίτλους με φαβορί. Είμαι μαχητής και δουλεύω όσο καμία, προπονητικά . Αυτό είναι σίγουρο. Μόνο στερούμε και δεν νικάω από τύχη. Έτσι και τώρα. Θα κυνηγήσω την νίκη γιατι μου αξίζει και δεν θέλω να σπάσω το αήττητο σερί μου σε αγώνες kick. Δεν θα το επιτρέψω».

Τέλος η Κάλλια μίλησε για τις αλλαγές που έχει κάνει στο παιχνίδι της.

« Ο δάσκαλος μου Γιώργος Μάλλιος με έστειλε στον Μπάμπη Παπαδόπουλο. Είχε έρθει η ώρα να αλλάξω κι αυτό έχει γίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Σίγουρα αυτό θα φανεί στο ρινγκ. Προσπαθούμε να αλλάξουμε πολλά. Βέβαια το όπλο μας είναι η δύναμη. Ο κ. Μάλλιος στάθηκε σε αυτόν τον τομέα και μου έμαθε τα πάντα. Εμείς δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο απλά θα εξελιχθούμε. Στην προπόνηση είμαι απίστευτα τεχνίτρια, στον αγώνα όμως δεν μου βγαίνει. Μου  είπε ο κ. Παπαδόπουλος ότι πρέπει να συνδυάσω την τεχνική με το ξύλο. Είμαι πολύ τυχερή που με βοηθάει, είναι δίπλα μου, είναι τέλειος προπονητής και με στηρίζει απίστευτα. Τι πιο ωραίο να έχει τρέξιμο στις 6 το πρωί και να είναι δίπλα σου ο προπονητής.  Όπως έκανα πρώτα και με τον Μάλλιο που σηκωνόμασταν τα πρωινά και πηγαίναμε για τρέξιμο. Παρά το ότι έχει οικογενειακές υποχρεώσεις είναι πάντα εκεί και με ακούει. Με απογειώνει προπονητικά. Δεν είναι τυχαίο που ο Γιώργος Μάλλιος τον οποίο λατρεύω, με έστειλε εκεί. Θέλει το καλύτερο για μένα. Επειδή πιστεύει σε μένα και δεν το κοίταξε εγωιστικά. Επίσης θέλω να πω πως είναι τιμή μου που ο Πάρης Βασιλικός μίλησε με καλά λόγια. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου.  Είμαι πολύ χαρούμενη που εκτός της top ten, med και των πρατηρίων καυσίμων Δημήτρη Κατσαούνη πλέον έχω και την Disoma που φτιάχνει υπέροχα ρούχα. Ειδικά για μένα και το στυλ μου».