23/04/2024

Θυμηθείτε τον αγώνα του Γιάννη Μιχαλόπουλου με τον Steve Moxon

Θυμηθείτε τον αγώνα του Γιάννη Μιχαλόπουλου με τον Steve Moxon, πριν τη μάχη του Αυστραλού με τον Μιχάλη Ζαμπίδη στο Iron Challenge στις 27 του μήνα!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ FIGHT CLUB CENTRAL GYM

Αναμφισβήτητα ο Γιάννης “The Natural” Μιχαλόπουλος συγκαταλέγεται αυτή τη στιγμή μέσα στα μεγαλύτερα ονόματα των αθλητών του Kick Boxing στην Ελλάδα.

Η ανοδική του πορεία τα τελευταία χρόνια, αποτέλεσμα της αγάπης αλλά κυρίως της πειθαρχίας του σε αυτό που κάνει, έχουν ως αποτέλεσμα την καταξίωση του στο χώρο και την αναγνωσιμότητα του ακόμα και στο εξωτερικό.

Αρκετές είναι οι φορές που μας έχει εκπροσωπήσει σε επαγγελματικές διοργανώσεις και εκτός Ελλάδας, με πολύ καλές εμφανίσεις. Ανάμεσα στους αγώνες που έχει στο βιογραφικό του είναι κι αυτός με τον Steve Moxon, τρία χρόνια πριν στα 21 του χρόνια, ένας αγώνας δύσκολος αλλά αντιπροσωπευτικός του επιπέδου του Γιάννη.

Μέσα στον Ιούνιο ο Steve Moxon θα φιλοξενηθεί στη διοργάνωση Iron Challenge, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Μιχάλη Ζαμπίδη, στον τελευταίο αγώνα της πολύχρονης καριέρας του Μιχάλη.

Με αφορμή την επερχόμενη αυτή μάχη μεταξύ των δύο πρωταθλητών ας θυμηθούμε τον αγώνα του Γιάννη Μιχαλόπουλου με τον Αυστραλό Πρωταθλητή που διεξήχθη στις 16 Νοεμβρίου 2012 στο Coburg Town Hall στη Μελβούρνη της Αυστραλίας στη διοργάνωση Brute Force 21.