24/04/2024

Θρουβάλας: «Μπαίνω για το ΚΟ»

Ο Θάνος Θρουβάλας, ένας εξαιρετικά ανερχόμενος μαχητής μιλάει στο Fightsports για το νέο του αγώνα στο Gods of War. 


Ένας από τους μαχητές που εμπιστεύεται συχνότερα για τα σόου του ο Στέλιος Πολίτης είναι ο Θάνος Θρουβάλας. Ο δυναμικός kickboxer, εξαιρετικά φιλόδοξος για την καριέρα του μιλάει στο Fightsports μόλις μερικές ημέρες προτού χτυπήσει το πρώτο καμπανάκι του αγώνα του. Αναφέρεται στο αντίπαλό του και τα σχέδια που κάνει για παιχνίδια στο εξωτερικό.

Ξανά στο GOW, ξανά στη μεγαλύτερη ελληνική διοργάνωση. Πώς νιώθεις που σε επιλέγει ο Στέλιος Πολίτης στο σόου του;

«Παίζω κόντρα στον Καζάντζη στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χώρας! Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι ένας από τους καλύτερους αγώνες της βραδιάς και να ενημερώσω το Χρήστο να είναι καλά προετοιμασμένος, διότι είμαι αποφασισμένος για νίκη και θα κυνηγήσω το ΚΟ!

Χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι έχω κάτι προσωπικό. Παρ’ όλα αυτά θέλω να ευχαριστήσω το δάσκαλο και διοργανωτή κύριο Στέλιο Πολίτη γιατί πιστεύει σε εμένα και θα κάνω τα πάντα για να τον ικανοποιήσω.»

Κερδίζεις, ανεβαίνεις και δείχνεις να έχεις καλά στοιχεία. Πότε πιστεύεις ότι πάρεις ματς στο εξωτερικό;

«Η αλήθεια είναι ότι τα πηγαίνω καλά και γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου Promachos Boxing Club και τον προπονητή μου Παναγιώτη Μουντάκη για την πολύτιμη βοήθεια και την εμπιστοσύνη προς εμένα. Δεν ξέρω πότε θα μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ στο εξωτερικό, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι μακριά.»

Στην Ελλάδα σκέφτεσαι κάποια στιγμή να παίξεις με κάποιον Έλληνα συγκεκριμένα;

«Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο στο μυαλό μου αλλά όπως και ναχει κάποια στιγμή θέλω να βρεθώ στην κορυφή!»

Θεωρείς ότι σύντομα θα καταφέρεις να βρεθείς και εσύ στο main event του GOW;

«Δεν μπορώ να ξέρω πότε θα συμβεί κάτι τέτοιο, όμως αυτό θα εξαρτηθεί από τις επιδόσεις μου. Σκέφτομαι θετικά και κοιτάω μπροστά…»