25/04/2024

Θα πέσουν κορμιά!

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Πανέτοιμοι για το Gods Of War δηλώνουν άπαντες και από την συνέντευξη τύπου που έγινε χθες δίνεται η αίσθηση ότι θα κυριαρχήσει το πάθος και το θέαμα.

Δείτε τις δηλώσεις των «μονομάχων»:

Λετέρης Χαχαμίδης: “Στο προηγούμενο ματς είχα γυρίσει μόλις από την Αγγλία και ήμουν τραυματίας. Φέτος δεν έχω δώσει πολλούς αγώνες, σε περίπτωση που δεν πάει καλά το παιχνίδι μετά υπάρχει η σκέψη για 1-2 ακόμη ματς και ίσως να αποσυρθώ».

Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου: “Έχω αφήσει πίσω μου την μεγάλη νίκη στο Battle 4. Στο πρώτο ματς εγώ διαφοροποίησα τον τρόπο παιχνιδιού.

Τίτα Γκρούεβα: (σε σχετική ερώτηση για το αν αποτελεί η αυριανή αναμέτρηση με την Βάγγη Μητρόγιαννη πρόβα ενόψει της διεκδίκησης του παγκόσμιου τίτλου WKU (20 Απριλίου Στουτγάρδη)

“Σε καμία περίπτωση, είναι 2 ξεχωριστοί αγώνες και ο καθένας έχει την δική του δυσκολία”

Στάθης Μπένοφ: “Είναι σπουδαίος αθλητής o Milea, το δυνατό του σημείο είναι ότι αγωνίζεται πολύ με τα πόδια και εκεί θα επιχειρήσω αύριο να τον μπλοκάρω.

Κάλια Κουρούνη: “Είναι αστείο αυτό που έγινε με την Κουκουσέλα και νομίζω ότι κυρίως ευθύνεται ο προπονητής της, αντιμετωπίζω μια δυνατή αθλήτρια από την Ρουμανία (Ανδριάνα Τάτου). Εύχομαι να πάνε όλα καλά αύριο και ο κόσμος να απολαύσει το θέαμα και… πολύ ξύλο!»