29/03/2024

Θανάσης Κίλας: Οι Έλληνες προπονητές έχουν μεράκι και στόχους γι’αυτό επιλέγουν το σεμινάριο του Nick Hemmers

Στις 24 Φεβρουαρίου διεξάγεται το μεγάλο σεμινάριο του Nick Hemmers που μαζί με τον Carlo Dekkers θα βρεθούν στην Ελλάδα και στο Legacy Fight Club να μεταδώσουν τις γνώσεις τους για το Ολλανδικό kickboxing. 


Οικοδεσπότης θα είναι ο Θανάσης Κίλας που εξηγεί σήμερα στο Fightsports.gr τους λόγους που επέλεξε τον συγκεκριμένο προπονητή και τι θα δούμε στο σεμινάριο της 24ης Φεβρουαρίου. Αναλυτικά η συνέντευξη:

Πως καταλήξατε στην επιλογή του Nick Hemmers και τι πρόκειται να δούμε σε αυτό το μεγάλο σεμινάριο;

«Μετά από ένα πολύ επιτυχημένο σεμινάριο με τον θρύλο του kickboxing Ernesto Hoost, θέλαμε αυτή την φορά να φέρουμε και να μάθουμε πράγματα από τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από μεγάλους αθλητές.

Ο Nick Hemmers έχοντας μία τεράστια κληρονομιά, όντας γιος του Cor Hemmers, διοργανωτή του Glory, μαζί με τον αδερφό του Rammon Dekkers, και κεντρικό προπονητή μαζί με τον Carlo Dekkers του Hemmers Gym.

Μία σχολή που έχει βγάλει πάρα πολλούς αθλητές που πρωταγωνιστούν στις μεγαλύτερες διοργανώσεις του κόσμου δεν θα μπορούσε να είναι μία από τις καλύτερες επιλογές.Σημαντικό ρόλο έπαιξε ο κύριος Αιμίλιος Γιαγτζόγλου (QNT Greece) που με βοήθησε ώστε να πάρουμε την απόφαση να γίνει η επαφή. Τον ευχαριστώ πολύ.

Στο σεμινάριο αυτό θα δούμε ένα στυλ και μία φιλοσοφία παιχνιδιού και προπονήσεων, που εδώ και 30 χρόνια έχουν καθιερώσει οι Hemmers με εξαιρετικά αποτελέσματα. Ποιος θα μπορούσε να τους αμφισβητήσει όταν έχουν βγάλει έναν αθλητή σαν τον Ramon Dekkers».

Υπάρχει έως τώρα ανταπόκριση των προπονητών για το σεμινάριο;

«Υπάρχει πολύ μεγάλη ανταπόκριση, γεγονός που δείχνει το πόσο μεράκι για εξέλιξη έχουν οι Έλληνες προπονητές.
 

Η παρουσία έμπειρων Ολλανδών προπονητών είναι ωφέλιμη και για εσάς την νέα γενιά προπονητών στην Ελλάδα;

«Θεωρώ το σεμινάριο ωφέλιμο για όσους ασχολούνται με το kickboxing και έχουν υψηλούς στόχος και όνειρα».

Photo: Studio Karteris