20/04/2024

Η Hellas Top Team στο Athens Challenge

Η Hellas Top Team με προπονητή τον Δημητρίου Δημήτρη συμμετείχε στο Athens Challenge στις 4-5 Φεβρουαρίου με 12 αθλητές στις κατηγορίες Lowkick και KickLight. Διαβάστε την ανακοίνωση της σχολής: 


«Από τους 12 οι δύο πέτυχαν στην κατηγορία των 5-8 ετών Ταγκαλάκης Νίκος (2 νίκες) και Αγγελόπουλος Μάξιμος (1 νίκη) ενώ οι υπόλοιποι πήραν μέρος στο πρωτάθλημα κατακτώντας 3 πρώτες θέσεις, 2 δεύτερες, 2 τρίτες.

Αναλυτικότερα : 1η θέση Lowkick -71 kg (ανδρών) Αμπντί Εμιλιάνο

1η θέση Kicklight +63.5 kg (εφήβων) Ορφανός Θανάσης

1η θέση kicklight -89 kg (ανδρών) Μαρσέλος Μάριος

2η θέση Lowkick -81 kg (ανδρών) Γκοτσεαρένκο Μαξίμ

2η θέση kicklight -65 kg (κορασίδων) Καπρή Αιμιλία

3η θέση kicklight -79 kg (ανδρών) Τσιμπινός Στέλιος

3η θέση kicklight – 32 kg (πανπαίδων) Κριθαράς Βασίλης

Ξεχώρισαν ο 15χρονος Ορφανός Θανάσης με 5 νίκες και ο Μαρσέλος Μάριος με 5 νίκες, ενώ η Καπρή Αιμιλία αφού πέρασε την Ισπανίδα και την Ελληνίδα αθλήτρια έπαιξε στον τελικό με την Ιταλίδα κι έχασε στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με ένα σημείο διαφορά.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι ήταν μία καλή εμπειρία που θα τους βοηθήσει να γίνουν καλύτεροι στο μέλλον.

Ευχαριστώ και τους Λασκαρίδη Χρήστο, Παυλάτο Κλέαρχο και Κάπρη Ιωάννη για τη ουσιαστική τους βοήθεια ως βοηθοί προπονητές καθώς και τους γονείς και φίλους που με την παρουσία τους εμψύχωναν την ομάδα μας.»