20/04/2024

Η όμορφη Ελληνίδα δημοσιογράφος, έγινε… πυγμάχος!

Μια απίστευτη ιστορία συνοδεύει την ζωή της Ελευθερίας Παλαιολόγου. Μιας κοπέλας που ξεκίνησε από πυγμάχος, έγινε δημοσιογράφος και ξανά… πυγμάχος!

Η Ελευθερία ενώ υπήρξε αθλήτρια πυγμαχίας με πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το 2001 έγινε μάρτυρας ενός απίστευτου περιστατικού, όταν ένας άνθρωπος κρατούσε όμηρο το παιδί του γιατί πίστευε πως έχει πέσει θύμα εξαπάτησης σε μαγαζί με τυχερά παιχνίδια. Η σωστή αντιμετώπιση και η παρέμβαση της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, της εξασφάλισε μια θέση ως δημοσιογράφος, για να κάνει ελεύθερο ρεπορτάζ, με Διευθυντή τότε τον Σταμάτη Μαλλέλη. Μετά από δύο χρόνια έγινε μέλος της ομάδας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Μια πρόταση όμως για να επιστρέψει στην πυγμαχία την έκανε να αφήσει την δημοσιογραφία και να ξαναμπεί στα ρινγκ. Σύμβουλός της για να γυρίσει στον αθλητισμό, ο Σωκράτης Γκιόλιας.

Σήμερα η Ελευθερία Παλαιoλόγου προπονεί παιδιά και μεγάλους που αγαπούν το συγκεκριμένο άθλημα, ενώ ανάμεσα στους μαθητές της είναι και η Θωμαή Απέργη που την έχει εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις της. Σε λίγες μέρες, θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Ελλάδας στην διοργάνωση «THE BATTLE 5».

Το Σάββατο 1 Ιουνίου, στο κλειστό γήπεδο Γλυφάδας θα πραγματοποιηθεί το «THE BATTLE 5» και ήδη η κάρτα αγώνων βγάζει φωτιές. Μόνο που αυτή τη φορά έξι κυρίες είναι έτοιμες να δείξουν σε όλο το ελληνικό κοινό ότι εκτός από sexy παίζουν μπουνιές σαν άντρες και μέχρι τέλους.

Η star του dancing on ice και αδιαφιλονίκητη πρωταθλήτρια Ελλάδος στην τέχνη του σκληρού Muay Thai Μαριάνα Καλέργη και οι δύο κορυφαίες και θεαματικότερες Ελληνίδες πυγμάχοι Ελευθερία Παλαιολόγου και Μαρία Σεμερτζόγλου, καλούνται να αντιμετωπίσουν τρία πολύ μεγάλα ονόματα, με μεγάλη καριέρα και διακρίσεις του εξωτερικού. Η πρωταθλήτρια Γερμανίας, με τουρκικές ρίζες Meryem Uslu είχε δώσει «ένα χέρι ξύλο» στην Μαριάνα Καλέργη πριν από τρία χρόνια και τώρα έρχεται στην Ελλάδα να «κατεδαφίσει» όπως λέει την όμορφη φατσούλα της Καλέργη.

Η Ολλανδέζα καλλονή, με πολλές φωτογραφήσεις στα Lifestyle περιοδικά της χώρας της και μια ντουλάπα τίτλους, μόνο «μικρή Ολλανδέζα» δεν είναι όπως λέει η Ελευθερία Παλαιολόγου και η Ελληνίδα αθλήτρια θα έχει 4 γύρους για να αποδείξει ότι είναι καλύτερη πυγμάχος.

Όσο για τη Μαρία Σεμερτζόγλου, ή “boom boom” όπως τη φωνάζουν για τις δυνατές γροθιές της που ακούγονται λες και είναι αντρικές, θα βρει απέναντι της την γλυκύτατη εμφανισιακά αλλά πολύ εκρηκτική και με έφεση στο νοκ αουτ Τουρκάλα Sabriye Sengul. Ελλάδα εναντίον Γερμανίας, Ολλανδίας και Τουρκίας λοιπόν είναι μόνο το warm up του THE BATTLE 5, με άρωμα γυναίκας εμποτισμένο με τεστοστερόνη.

OFFICIAL POSTER THE BATTLE 5 50x70'

 

 

 

 

 

 

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού
Πηγή: http://www.fthis.gr