29/03/2024

Η Συνέντευξη Τύπου του No Limits 20

Όλα έτοιμα για το No Limits που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 1/12 με τον Πατρινό Πυγμάχο Τάσο Μπερδέση να διεκδικεί την ζώνη από τον Τούρκο αντίπαλό του Serhat Degirmenci. 

Στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε λίγες ώρες πριν το μεγάλο Show ο Τάσος Μπερδέσης τόνισε ότι θα κάνει αυτό που ξέρει προκειμένου να κρατήσει την ζώνη No Limits Belt που είχε κατακτήσει την περασμένη περίοδο μπροστά σε 6. 000 θεατές που πανηγύριζαν την επιτυχία του.

«O αγώνας θα γίνει μετά από πρόσκληση που μου έκανε ο Τούρκος αθλητής. Θέλω να κερδίσω τον αντίπαλό μου γιατί πιστεύω ότι είναι καλό για την ελληνική πυγμαχία να παραμείνει αυτός ο τίτλος σε ελληνικά χέρια. Θα κάνω ότι μπορώ απέναντι σε έναν σημαντικό αθλητή όπως είναι ο Serhat ώστε να κρατήσω την ζώνη στην Πάτρα».

Σε ότι αφορά την αγωνιστική του κατάσταση ο Τάσος Μπερδέσης τόνισε: «Είμαι σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση και διανύω εξαιρετική φόρμα. Προπονούμαι καθημερινά με τον δάσκαλό μου και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχω τον στόχο μου. Πιστεύω ότι θα το αποδείξω αυτό μέσα στο ρινγκ και καλώ τους φιλάθλους και τον κόσμο της Πάτρας να έρθει να δει την προσπάθειά μου». 

Από την πλευρά της η διοργανώτρια του No Limits και υπεύθυνη για το event Γεωργία Μπιτάκου αναφέρθηκε στην ανάγκη συνέχισης της ξεχωριστής αυτής εκδήλωσης που προβάλει τους Έλληνες πρωταθλητές και την τουριστική προώθηση της χώρας στο εξωτερικό μέσα από την επιτυχημένη αυτή παραγωγή. «Η Πάτρα πρέπει  να αγκαλιάσει αυτή την διοργάνωση η οποία με την σειρά της τα έξι χρόνια παρουσίας της έχει αγκαλιάσει τον χώρο της πυγμαχίας και των μαχητικών αθλημάτων, αλλά και τους αθλητές που τα περιβάλλουν. 

Η εποχή είναι δύσκολη για όλους μας οικονομικά όμως φροντίσαμε παρά τις συνθήκες που υπάρχουν να διοργανώσουμε ένα event που να εμπεριέχει όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το κύρος και το βεληνεκές του No Limits. Πιστεύω ότι τα καταφέραμε, κοιτάζοντας παράλληλα να έχουμε ένα φθηνό εισιτήριο ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους Πατρινούς να μπορέσουν να έρθουν να δουν αυτό το θέαμα. Τα 10 ευρώ που είναι η τιμή του εισιτηρίου είναι ένα μικρό ποσό μπροστά στο κόστος της παραγωγής». 

Να σημειωθεί ότι στο πάνελ ήταν ο δάσκαλος του Τάσου Μπερδέση, Σωτήρης Μαρράτος, ο πρόεδρος του Κοινωφελούς Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Χάρης Καρκούλιας, αλλά και ο προπονητής της Δόξας Πατρών Ανδρέας Παπαδάτος του οποίου οι αθλητές θα πραγματοποιήσουν αγωνιστική επίδειξη tae- kwon-do κατά την διάρκεια του event. 

Πέρα από τον αγώνα του Τάσου Μπερδέση και του Serhat Degirmenci που σίγουρα αποτελεί το γεγονός της βραδιάς θα γίνουν και άλλα σημαντικά παιχνίδια ανάμεσα σε πρωταθλητές. Συγκεκριμένα:

– Ο Αντώνης Τζώρoς εναντίον του Καβαλιώτη Γιάννη Στοφορίδη θα παλέψουν με όρους Κ-1 για τη ζώνη του θεσμού, μία μάχη που αναμφίβολα θα γράψει ιστορία.

– Τη ζώνη του θεσμού θα διεκδικήσουν δύο μεγάλες ψυχές ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης και ο Yankov με όρους Κ-1.

– Στο στυλ του ΜΜΑ ο Λαρισαίος Νέστωρας Μπατζέλας απέναντι στον διεθνούς βεληνεκούς Βούλγαρο Emil Zahariev.

– Στο στυλ του muay thai, θα βρεθούν αντιμέτωπα δύο εξαιρετικά ταλέντα ο Δημήτρης Χιώτης και ο Άρης Παναγιωτακόπουλος. 

– Στην πυγμαχία  ο πυγμάχος Σπύρος Ιωαννίδης θα βρεθεί αγωνιστικά απέναντι στον Αθηναίο Δημήτρη Ξερικό σε μια μάχη αμφίρροπη και συναρπαστική.

Όπως πάντα στην διοργάνωση θα υπάρχει πολύ μουσική, χορός, καλλιτέχνες, ειδικά εφέ, πολλές εκπλήξεις στο μεγαλύτερο και μακροβιότερο Ελληνικό τηλεοπτικό show μαχητών.

Να σημειωθεί ότι η  διοργάνωση είναι αφιερωμένη στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών κάτι που θα σηματοδοτηθεί έντονα στην έναρξη του show αυτή τη φορά και συνεχίζεται για τρίτη χρονιά η κοινή καμπάνια με το κέντρο απεξάρτησης ΑΡΩΓΗ (Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκη). Συνδιοργανωτές είναι ο Α.Σ Δόξα Πατρών και ο Δήμος Πατρέων.

ΠΗΓΗ: PATRASEVENTS.GR