25/04/2024

Η συγκλονιστική ιστορία του Γιώργου Μάλλιου και του Panaite Alin!

Η ιστορία του Γιώργου Μάλλιου και του μαθητή του Panaite Alin συγκλονίζει και θα μπορούσε εύκολα να αποτυπωθεί σαν σενάριο μίας επιτυχημένης ιστορίας, ενός προπονητή που φτάνει τον μαθητή του στην κορυφή, από το… πουθενά. Οι δύο αυτοί σπουδαίοι άντρες συναντήθηκαν τυχαία, σαν το επιφύλασσε η μοίρα από καιρό. Ο Panaite, μικρό παιδάκι τότε ήρθε από τη Ρουμανία, ρακένδυτος ψάχνοντας τον Γιώργο Μάλλιο για να μάθει μποξ.

Έψαξε καιρό για να τον βρει ως που κάποιος «ευλογημένος» κατάφερε να τον φέρει έξω από την ιστορική σχολική στους Αμπελοκήπους. Ο δάσκαλος, πλέον Alin πολλά χρόνια μετά τη συνάντηση του με τον δάσκαλο των δασκάλων συνεχίζει να τον αποκαλεί πατέρα, ενώ και στις δέκα σχολές του στη Ρουμανία το όνομα Μάλλιος και η ελληνική σημαία έχουν περίοπτη θέση!

Διατηρούν άριστες σχέσεις μέχρι και σήμερα, ενώ συνεργάζονται πάντα στους τομείς ανάπτυξης του Kickboxing και φυσικά στις σχέσεις των δύο χωρών. Μάλιστα, τόσο ο Panaite όσο και ο Μάλλιος στέλνουν ο ένας στον άλλο μαθητές για την καλύτερη δυνατή εκπαίδευσή τους, όπως συμβαίνει και αυτή τη στιγμή που ο δάσκαλος Alin φιλοξενεί στις φημισμένες σχολές του την Κάλλια Κουρούνη.

Το fightsports.gr εντόπισε τον κ. Panaite ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα και φυσικά τον πατέρα του, Γιώργο Μάλλιο…

Alin είναι τιμή μας που σε φιλοξενούμε εδώ στο Fightsports. gr. Ποια η άποψη σας για τον Γιώργο Μάλλιο;
Είναι για μένα πατέρας μου. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει Μάλλιος. Ήμουν παλιά μαθητής του. Πήγα στην σχολή του, διότι ήμουν τρελός με το Kick Boxing. Όταν τον γνώρισα με έκανε να το αγαπήσω. Δεν πίστευα πως είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιοι αθλητές- προπονητές σαν τον Μάλλιο. Θα θυμάμαι πάντα τον δάσκαλο. Από την μέρα που γεννήθηκα μέχρι να πεθάνω!!! Έχουμε 10 σχολές στην Ρουμανία, ονόματι Respect Gym και έχουνε όλες ελληνική σημαία και Mallios Team!!!
Έχετε τις κορυφαίες σχολές στην Ρουμανία, θα δούμε τους αθλητές σας να αγωνίζονται στην Ελλάδα;
Αν μας καλέσουν εννοείται πως θα έρθουμε. Οι αθλητές μου είναι επιπέδου Α’. To Σάββατο έχω 2 Super Kombat αγώνες που θα δείξει Live το Εurosport. Θα έρθει και ο Μάλλιος να δει αυτούς τους αγώνες. Ο Benjamin Adegbuyi παίζει τετράδα στο Final final Superkombat. Eπίσης ο Andrei Stoica θα παίξει με τον Arnold Obotorov, από την Λιθουανία, στα -95 SuperKombat.