29/03/2024

Η σούπερ σεζόν του Mr. Scorpion με εννέα event μέσα σε έναν χρόνο!

Εννέα event μέσα στο 2017 έκανε ο Γιώργος Σαριδάκης, νούμερο που μοιάζει μεγάλο για τα Ελληνικά δεδομένα και του δύσκολους καιρούς που ζούμε, ωστόσο ο promoter του Scorpion Fight με μεράκι και πλάνο έχει χτίσει ένα σπουδαίο promotion. 


Ο Mr. Scorpion σε έναν μίνι απολογισμό της σεζόν που μας πέρασε ανανεώνει το ραντεβού του στις 21 Ιανουαρίου του νέου έτους στο κλειστό στάδιο της Θήβας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Και κάπως έτσι..έκλεισε για εμάς η διοργανωτική χρόνια της Scorpion Fight Events για το 2017.  Η αγάπη μας,το μεράκι μας,και το..μικρόβιο για τα μαχητικά αθλήματα .

Και το να τα προωθούμε πραγματικά. Καταφέραμε να οργανώσουμε το 2017 συνολικά 9 διοργανώσεις 2 trials 1 Prive Boxing. 5 Scorpion Fight Show και ένα Super Fighter. Ευχαριστούμε θερμά. Όλους όσους μας στήριξαν και συνεχίζουν να μας στηρίζουν προπονητές, αθλητές, χορηγούς, υποστηρικτές.

Ελπίζουμε το 2018 με τη βοήθεια του θεού να Καταφέρουμε να Πραγματοποιήσουμε το όραμα μας τον αλλάξουν τα δεδομένα των μαχητικών διοργανώσεων και στην Ελλάδα.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας το 2018 πλέον στις 21 Ιανουαρίου στο κλειστό στάδιο Θήβας. Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο με υγεία και ευτυχία».