29/03/2024

Η ομάδα του The Battle στο Best Fighter

Στις 30 Νοεμβρίου, τα πρώτα βραβεία martial arts στην Ελλάδα έχουν έδρα τη  Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα του THE BATTLE θα ταξιδέψει για τo «Best Fighter» στο Nick Galis Hall της Θεσσαλονίκης με στόχο να κερδίσει το βραβείο «καλύτερη διοργάνωση» για τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Δίνουμε ραντεβού το Σάββατο 30 Νοεμβρίου με όλους τους fans μας στη Θεσσαλονίκη και μιλάμε για επαγγελματική πυγμαχία  με τον Μιχάλη Αρναούτη στο περίπτερο του THE BATTLE στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην είσοδο του Nick Gallis Hall !

Ο πρωταγωνιστής του THE BATTLE 8 Mιχάλης mighty Mike Αρναούτης , διαγωνίζεται για το βραβείο «καλύτερη διάκριση στο εξωτερικό» και θα είμαστε όλοι εκεί να τον χειροκροτήσουμε επάξια να κερδίζει !

Ραντεβού σε δέκα μέρες να απολαύσουμε στο main event του Best Fighter τους πρωταθλητές και κατόχους της ζώνης του THE BATTLE Αντώνη Τζώρο (heavyweight), Αλέξανδρο Χατζηχρόνογλου(lightheavyweight), Στέλιο Παπαδόπουλο(middleweight), Σταύρο Εξακουστίδη (lightweight) και τους πρωταγωνιστές του THE BATTLE  Γιάννη Σοφοκλεους, Μελέτη Κακουμπάβα, Νίκο Παπαδημητρίου, Θανάση Καρούσο, Τζένη Τασίδου, Έυη Καραγεωργίου, με νικητές το κοινό που θα το ζήσει ζωντανά στην αρένα !

Ο μεγάλος νικητής της προσπάθειας αυτής θα είναι τα μαχητικά αθλήματα στην Ελλάδα !

Καλή υγεία στους αθλητές και καλή τύχη στους διοργανωτές !

Ερχόμαστε για να κερδίσουμε !

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Στέφανος Α. Κωνσταντινιδης

www.thebattle.gr