19/03/2024

Η «Ολυμπιάδα» του Κ-1 στην Αθήνα!

Την Τρίτη 30/10 ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την απόλυτη μαχητική διοργάνωση του κικμπόξινγκ, το K-1 World Max Final 8. Οι λάτρεις του συγκεκριμένου αθλήματος εν Ελλάδι θα έχουν την τεράστια ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τους καλύτερους του είδους, όπου μεταξύ τους συγκαταλέγεται και ο δικός μας Μιχάλης Ζαμπίδης που θα αντιμετωπίσει τον Ιάπωνα Yasuhiro Kido!
Οι τελική οκτάδα θα μονομαχήσει στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και όλα τα φώτα της κοινωνίας του κικμπόξινγκ είναι στραμμένα στην πρωτεύουσα της πατρίδας μας.
Σημειώνεται ότι ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε το event να διεξάγεται στις 8 Δεκέμβρη, όμως οι διοργανωτές έκριναν ορθά πως θα έπρεπε να μεταφερθεί για τις 15 του ίδιου μήνα.
Τα εισιτήρια θα πωλούνται σε επιλεγμένα καταστήματα, ενώ μέχρι τις πρώτες αναλύσεις έχει φανεί ότι το ελληνικό κοινό αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών ελέω Ζαμπίδη ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο που λείπει από την τεράστια καριέρα του, μέσα στο σπίτι του…
Θυμίζουμε ότι ο Iron Mike στην αντίστοιχη διοργάνωση που λάμβανε χώρα στην Ιαπωνία, και σε άλλα κράτη τα τελευταία χρόνια, είχε εντυπωσιακές παρουσίες, όμως στις 15 Δεκέμβρη θα είναι κάτι το διαφορετικό, καθώς όπως αναφέραμε και παραπάνω θα είναι η πρώτη φορά που στο πλευρό του θα έχει Έλληνες να τον στηρίξουν.
Όσον αφορά τις τιμές των εισιτηρίων αυτές κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα, όμως κάτι τέτοιο το «προστάζει» η παρουσία, εκτός του Μιχάλη, κι άλλων τεράστιων αθλητών-πρωταθλητών του K-1:

Andy Souwer (Ολλανδία)
Α
rtur Kyshenko (Ουκρανία)
Yasuhiro Kido (Ιαπωνία)
Andy Ristie (Σουρινάμ)
Reece McAllister (Μ. Βρετανία)
Murthel Groenhart (Σουρινάμ)
Chris Ngimbi (Κογκό)