19/04/2024

Η νίκη- θρίλερ του Μουστάκη στην Κύπρο

Νίκη στον έξτρα γύρο πέτυχε ο Γιώργος Μουστάκης στην Κύπρο και συνέχισε την καλή του πορεία. Ο αθλητής του Νάσου Αργυρόπουλου αντιμετώπισε τον Levanis Revazishvili, σε μία σκληρή μάχη στα πλαίσια του ΚΟΚ.


Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση του Μουστάκη και να δείτε τον αγώνα του στην Μεγαλόνησο.

«Δεύτερη ημέρα που βρίσκομαι πίσω ,μετά τον αγώνα μου στο King of kings KOK και θα ήθελα να πω ευχαριστώ τους ανθρώπους /οικογένεια που ήταν δίπλα μου σε αυτήν την δύσκολη μάχη που έδωσα το βράδυ του Σαββάτου στην Κύπρο…

Πρώτα από όλα θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στο δάσκαλο μου Νάσο Αργυρόπουλο που με πίστεψε από την πρώτη στιγμή που είμαστε μαζί με την δικαίωση και των δυο μας να έρχεται με το προχθεσινό αποτέλεσμα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αδερφό μου Σταύρο Εξακουστίδη που όλα αυτά τα χρόνια με στηρίζει και με ανέχεται. Μεγάλο ποσοστό της επιτυχίας μου Παει σε εσένα Εμίλιο Γιαγτζόγλου και την QNT όπου πάντα είσαι δίπλα μου σε κάθε μoυ προετοιμασία. Giorgos Plemmenos ευχαριστώ για μια ακόμη φορά με το κορυφαίο πλάνο διατροφής που μου έβγαλες σε όλη την προετοιμασία μου καθώς με βοήθησες να είμαι στα κιλά του αγώνα για μια ακόμα φορά .

Dimitris Vellianitis ευχαριστώ για την μυική μου ενδυνάμωση αλλά και την ανοχή σου σε όλες μας τις προπονήσεις. Giannis Daglartzis είχες ένα τεράστιο μερίδιο ευθύνης για το κομμάτι της φυσικής μ κατάστασης.

Ο Stelios Velko ήταν υπεύθυνος αποκατάστασης μου αυτούς τους δύο μήνες και πραγματικά η βοήθεια του ήταν πολύτιμη. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλη την ελληνική αποστολή στο ταξίδι μας αυτό όπου δείξαμε τι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε αν είμαστε ενωμένοι».