19/04/2024

Η απάντηση της διοργανώτριας αρχής στο σχόλιο του Αλέξανδρου Χατζηχρόνογλου και του Νίκου Ασκητή

Διαβάστε παρακάτω την απάντηση της διοργανώτριας αρχής στο σχόλιο του Αλέξανδρου Χατζηχρόνογλου και του Νίκου Ασκητή για τον τρόπο που θα ανακοινωθεί ο Best Fighter 2013

Κατ’αρχάς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε αθλητή και προπονητή για την ένσταση τους και που μας δίνεται η ευκαιρία να απαντήσουμε πάνω σε αυτό το θέμα.

Έχουμε κάνει όπως γνωρίζετε δεκάδες καινοτομίες και έχουμε να υλοποιήσουμε εκατοντάδες λεπτομέρειες που αφορούν τη διοργάνωση. Ούτε αλάνθαστοι είμαστε ούτε τέλειοι. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια και τη γνώμη των ειδικών όπως και έχουμε κάνει μέχρι τώρα για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και να κάνουμε όσο γίνεται λιγότερα λάθη.

Στην εύλογη ερώτηση σας απαντάμε ότι αυτός είναι ένας διεθνής τρόπος αναγνώρισης νικητή και γίνεται όταν δεν υπάρχει άμεσος συγκριτικός τρόπος, όπως π.χ. να αγωνιστούν αθλητές διαφορετικών κιλών μεταξύ τους. Γνωρίζετε ότι από την Eurovision μέχρι και τα τηλεοπτικά reality διαγωνισμών το κοινό είναι εκείνο που αποφασίζει για τον τελικό νικητή.
Εμείς επειδή δεν έχουμε απευθείας μετάδοση αναγκαστικά θα ψηφίσει μόνο το κοινό που θα βρίσκεται μέσα στο στάδιο και θα έχει την πλήρη εικόνα. Οι διαφορές όμως είναι αρκετές απ΄αυτά που έχουνε αναφερθεί στην ένσταση.

1) Το κοινό του Kick Boxing πιστεύουμε ότι δεν είναι τόσο τοπικιστικο όπως των ποδοσφαιρικών ομάδων και κάποιων άλλων αθλημάτων. Στα μαχητικά αθλήματα, οι πραγματικοί πρωταθλητές αναγνωρίζονται όλοι ανεξαρτήτου περιοχής.

2) Για τους αθλητές που αναφερθήκανε και είναι κοντά στη Θεσσαλονίκη (Παπαδημητρίου, Στοφορίδης, Σοφοκλέους) θα πρέπει κατ’ αρχάς να κερδίσουν τους αντιπάλους τους και μετά να μπουν σε διαδικασία ψηφοφορίας. Αν τελικά κάποιος κερδίσει από αυτούς τον αντίπαλο του (ή και οι τρεις τους),είναι πολύ βασικός ο τρόπος που θα κερδίσει για να μπορέσει να πάρει περισσότερους ψήφους. Για παράδειγμα ένα knock-out θα ανεβάσει 100% την αποδοχή του αθλητή από το κοινό. Δίνουμε ένα παράδειγμα. Στη διοργάνωση του kimbo στα βαριά κιλά στο παιχνίδι Στοφορίδη-Τζώρου είχαμε νικητή τον Στοφορίδη. Ανεξαρτήτου αποτελέσματος όμως το παιχνίδι ήταν χαλαρό. Απεναντίας στα ελαφριά κιλά το knock-out του Εξακουστίδη κέρδισε μεγαλύτερες εντυπώσεις. Που σημαίνει ότι σε μια διαδικασία ψηφοφορίας θα είχε κερδίσει περισσότερες ψήφους.

3) Άλλο ένα στοιχείο που θα βοηθήσει στην ανάδειξη του καλύτερου μαχητή,ώστε να λάβει περισσότερες ψήφους,είναι και το ιστορικό που έδειξε μέσα στη χρονιά. Έτσι αν και το ιστορικό του είναι γεμάτο και είναι και»στη μέρα» του το βράδυ της διοργάνωσης τότε θα έχει μεγαλύτερο πλεονέκτημα από αυτόν που θα έχει το ένα στοιχείο εκ των δύο.

4) Πρέπει να γνωρίζετε ότι το κοινό θα έχει το 50% της τελικής απόφασης. Το άλλο 50% θα προέλθει από τη ψηφοφορία των κριτών και διαιτητών, οι οποίοι θα βρίσκονται πολύ κοντά με τους αθλητές, θα έχουν πλήρη εικόνα και οι οποίοι είναι και οι πιο έμπειροι και γνώστες της συγκεκριμένης απόφασης.

ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 5 ΝΙΚΗΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ BEST FIGHTER TOY 2013,ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ RING ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΧΗ.