29/03/2024

Ζυγίστηκαν και είναι έτοιμοι για μάχη Χιώτης – Θεοδοσιάδης!

Η μεγάλη στιγμή των Δημήτρη Χιώτη και Παναγιώτη Θεοδοσιάδη έφτασε καθώς σε λιγότερο από 24 ώρες θα συγκρουστούν με τους αντιπάλους τους στη διοργάνωση του Tarik Solak στην Αυστραλία. 


Πριν από λίγη ώρα οι δύο Έλληνες kickboxer ζυγίστηκαν και συναντήθηκαν για τελευταία φορά πριν το ρινγκ με τους δύο αντιπάλους τους που έχουν καταγωγή από την Αυστραλία και την Τουρκία.

Ο Δημήτρης Χιώτης θα παίξει για τον τίτλο της A1 στην κατηγορία του με τον δυναμικό Τούρκο kickboxer και πρωταθλητή  Vedat Hoduk ο οποίος έχει μεγάλες μάχες στο βιογραφικό του και φυσικά αυτή με τον Cedric Doumbe, τον welterweight πρωταθλητή του GLORY, τον περασμένο Οκτώβριο.

Δύσκολο έργο για τον έτερο της ελληνικής ομάδας, τον Παναγιώτη Θεοδοσιάδη. Ο heavyweight κατόπιν αλλαγής αντιπάλου θα παίξει με τον θρυλικό Αυστραλό Steve McKinnon σε αγώνα τριών γύρων των τριών λεπτών.

Υπενθυμίζουμε πως η διοργάνωση θα γίνει αύριο στη Μελβούρνη και τους Έλληνες μαχητές αναμένεται να στηρίξουν Έλληνες της περιοχής με την παρουσία τους στο γήπεδο.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΥΓΙΣΗ:

 

 

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports.gr:

UFC FN 105: Δείτε πώς… ποδοπάτησε τον Browne ο Lewis και μετά «έψαχνε» την Ronda (BINTEO)

UFC FN 105: Τάραξε στις γονατιές τον Lombard o ανανεωμένος Hendricks (BINTEO)

UFC FN 105: «Αρρωστημένο» ΚΟ… τρώει παρολίγον αντίπαλος του Ανδρέα Μιχαηλίδη (ΒΙΝΤΕΟ)