26/04/2024

Ζαμπίδης vs Moxon, τι έκαναν με τους κοινούς αντιπάλους τους

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης θα υποδεχθεί τον Steve Moxon στο ρινγκ του Iron Challenge τον άλλο μήνα στην, όπως έχει ανακοινωθεί, τελευταία μάχη της καριέρας του «Iron Mike». Αν και ο Αυστραλός είναι μεταγενέστερος και όχι τόσο έμπειρος όσο ο Έλληνας kickboxer, κοιτώντας τα ρεκορ των δύο αθλητών μπορούμε να βρούμε κάποιους κοινούς αντιπάλους.

Reece Mcallister

Τον νεαρό Βρετανό τον αντιμετώπισε ο Μιχάλης Ζαμπίδης στον  προημιτελικό του Κ-1 της Αθήνας και κέρδισε με απόφαση που είχε όμως αρκετές δυσκολίες.

Ο Moxon έπαιξε με τον Mcallister τον 10ο του 2013 στο GLORY 11. Ο Moxon κέρδισε εντυπωσιακό με ΚΟ στον 3ο γύρο.

Dzhabar Askerov

Με τον τρελο-Νταγκεστάνο έχουν παίξει και οι δύο από δύο φορές. Ο Moxon κέρδισε το πρώτο παιχνίδι τους στην 2013 Αυστραλία με πολύ κοντινή Split decision. Ένα χρόνο μετά νικητής ήταν ο Askerov με απόφαση.

Κοντινές αλλά .. νίκες για τον Μιχάλη Ζαμπίδη που πήγε το 2009 και το 2011 με θετικό πρόσημο κόντρα στον Askerov.

Buakaw και Souwer

Και οι δύο τους έχουν αντιμετωπίσει τους δύο θρύλους του kickboxing, και οι δύο έχουν μόνο ήττες, αλλά, ο Μιχάλης τους αντιμετώπισε στο απόγειό τους και έπαιξε στα ίσα με αρκετούς να υποστηρίζουν ότι έπρεπε να είχε κερδίσει και κάποιο από αυτά τα ματς. Αντίθετα ο Moxon τους αντιμετώπισε πρόσφατα παίζοντας thai και Shootboxing αντίστοιχα και έχασε πανηγυρικά και από τους δύο.