29/03/2024

Ευκλέας Λευκάδας: Καλή πορεία στο Athens Challenge

Μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο του Ευκλέα Λευκάδας, το διεθνές πρωτάθλημα Αthens Challenge στο οποίο συμμετέχει για 6η συνεχόμενη χρονιά ανάμεσα σε 15 χώρες. Aναλυτικά η ανακοίνωση:


«Αυτή την φορά η καινούργια φουρνιά του συλλόγου μας 9 παίδες ηλικίας 10-11 ετών μαζί με 3 εφήβους – νεανίδες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον πιστοποιώντας την καλή δουλεία από τους εκπαιδευτές Καββαδία Ευστάθιο και Καραγιώργο Ιωάννη.

Συνολικά η συγκομιδή μεταλλίων ήταν:

Τρία χρυσά, τέσσερα ασημένια και πέντε χάλκινα στα αγωνίσματα του Light Contact και Kick Light.

Kαλου Παναγιώτα με δύο χρυσά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μετά το πανελλήνιο, αποκλείοντας την Ισπανίδα αθλήτρια. Βαγενας Θεώδρος συνεχίζοντας την καλή πορεία του μετά το Πανελλήνιο, ένα χρυσό και ένα χάλκινο, χάνοντας με μικρή διαφορά από τον Γερμανό αθλητή.

Δαγλα Βησσαρια ένα χάλκινο

Δαγλα Αικατερίνη δύο ασημένια

Διγενης Αντώνιος δύο ασημένια

Βαγενας Παναγιώτης ένα χάλκινο

Βεργινη Μαρία ένα χάλκινο

Ροντογιάννη Μαρίνα ένα χάλκινο

Πολύ καλές εμφανίσεις είχαμε για τον Κουντούρη Αθανάσιο, Δαγλα Γεράσιμο, Χαλικια Ελένη και Διγενή Δημήτριο που έμειναν εκτός μεταλλίων σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια σε όλους και ειδικά στους μικρούς μας αθλητές που ήταν η πρώτη εμφάνιση τους.

Να ευχαριστούμε τον Λαζαρη Φανούριο για την ασφαλή μεταφορά με το πούλμαν του καθώς και τους γονείς για τη στήριξη στα παιδιά τους.

Συνεχίζουμε δυναμικά όπως πάντα τόσα χρόνια με τις εξετάσεις των μαύρων ζωνών και το ανοιχτό Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταεκβοντο στο Λέτσε της Ιταλίας».