19/04/2024

Ετοιμαστείτε, το «Gods of War» έρχεται!

Δυνατές και συγκλονιστικές μάχες αναμένεται να παρακολουθήσουν για άλλη μία φορά οι φίλοι του kick-boxing, στη φετινή διοργάνωση «Gods of War».

Το μεγαλύτερο fight show στην Ελλάδα έχει πλέον επίσημη ημερομηνία διεξαγωγής και ήδη το ενδιαφέρον για τον μεγάλο αυτό αγώνα είναι εντυπωσιακό. Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αθλητικού Κέντρου ΔΑΪΣ, θα διεξαχθεί ο 13ος αγώνας «Gods of War», ο οποίος γίνεται σε συνεργασία με το μεγάλο Κινέζικο promotion «GLORY OF HEROES».

Μερικοί από τους καλύτερους Έλληνες αθλητές στις κατηγορίες τους θα αντιμετωπίσουν δυνατά ονόματα του παγκόσμιου kick-boxing. Ανάμεσα σε αυτούς και ο πρωταθλητής, Γιάννης Τσάγρης, ο οποίος απέναντι στον Ισπανό ομόλογό του στην κατηγορία των 75 κιλών, θα διεκδικήσει τον Ευρωπαϊκό Τίτλο της ομοσπονδίας WKU (World Kick boxing and Karate Union).

Αρωγός στην απαιτητική αυτή προσπάθεια του Γιάννη Τσάγρη θα είναι τα HOLMES PLACE που εδώ και λίγους μήνες έχουν εγκαινιάσει την νέα μοναδική υπηρεσία σύγχρονης, δυναμικής και ολοκληρωμένης μορφής άσκησης με απίστευτα οφέλη για σώμα και πνεύμα, BOXFIT. Εξάλλου ο Γιάννης Τσάγρης είναι head coach της προσπάθειας αυτής και ήδη πάρα πολλά μέλη έχουν μυηθεί στα μυστικά του kick-boxing που προσφέρει σημαντικά οφέλη εκγύμνασης για ολόκληρο το σώμα.

Η CEO των Holmes Place, Έλλη Φλέγγα δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που στηρίζουμε τον Γιάννη Τσάγρη σε αυτή τη διεθνή διοργάνωση και ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία. Παράλληλα χαιρόμαστε που την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου θα φιλοξενήσουμε όλους τους αθλητές στο club στο Μαρούσι για το ζύγισμά τους και σας προσκαλούμε όλους να είστε δίπλα στην προσπάθεια των αθλητών στις 20 Δεκεμβρίου».

Από την πλευρά του ο πρωταθλητής, Γιάννης Τσάγρης δήλωσε πανέτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση και ήδη προπονείται σε εντατικούς ρυθμούς για να δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Επιπρόσθετες πληροφορίες: H διαδικασία του ζυγίσματος των αθλητών θα πραγματοποιηθεί στο club στο Μαρούσι στις 16:00 την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου και είναι ανοιχτή για το κοινό- ενώ παράλληλα θα πωλούνται και εισιτήρια για το event την ίδια μέρα από την Γραμματεία του Club.