26/04/2024

Ερωτηματικό ο αντίπαλος του Γκερέκου στο Best Fighter!

Χρησιμοποιώντας ως γνώμονα την ανακοίνωση του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, καταλαβαίνουμε πως ο «Bad Boy» δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στον Γκερέκο στο Best Fighter τον Νοέμβριο. Άρα, προκύπτει το ερώτημα ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης…

Ιατρικά, λοιπόν, ο Νικολαΐδης τέθηκε εκτός, έστω κι αν όλοι γνωρίζουμε ότι ο συγκεκριμένος αθλητής… διψάει για μάχες όποια κι αν είναι η κατάστασή του. Όποτε, αφού υπάρχει και η επίσημη τοποθέτηση του Αλέξανδρου ότι δεν παίζει… Ανοίγουμε τη κατηγορία των 80 κιλών και ψάχνουμε…

Ωρολογιακή… βόμβα θα είχαμε αν πρώτα δεν είχε κλείσει το ζευγάρι Σοφοκλέους  – Χατζηχρόνογλου. Θα είχαμε κάνει την αρχή με τους παραπάνω μαχητές, αναζητώντας τον κατάλληλο. Εφόσον αυτοί είναι ήδη… κλειδωμένοι, πάμε πιο κάτω.

Τρομερή επιλογή ως προς την απήχηση του κόσμου θα λέγαμε ότι είναι ο Λευτέρης Χαχαμίδης. Ο «Mr. X» έχει το λαό του και η παρουσία του σε διοργανώσεις σαφώς και δίνει κίνηση στα εισιτήρια.

Η… λιακάδα και το νέο αίμα στα 80 είναι φυσικά και ο Δημήτρης Χιώτης. Ο νεαρός μαχητής από τη στιγμή που τόλμησε και κοντραρίστηκε με τον Σοφοκλέους, έστω κι αν του λείπουν παραστάσεις έχει αυτόματα ανεβάσει το στάτους του και… παίζει στα πρώτα ονόματα στις λίστες των promoter. Να μην ξεχνάμε και τον Νίκο Κελέκη ο οποίος αν έχει ξεπεράσει τους τραυματισμούς του, δεν πρόκειται να αρνηθεί μια τέτοια πρόκληση.

Σίγουρα, οι διοργανωτές θα κάνουν την καλύτερη επιλογή, αφού το Best Fighter δείχνει να ξεφεύγει ελαφρώς από την περπατημένη.