29/03/2024

Επιτυχημένοι οι Διασυλλογικοί Αγώνες Βορείου Ομίλου

johnys-personal-training

Μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση με διασυλλογικούς αγώνες διεξήχθη την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ στην Θεσσαλονίκη, Ήταν και οι 6 οι κατά σειρά για την Βόρεια Ελλάδα και οι προτελευταίοι για το 2016.Αναλυτικά το δελτίο της ΕΟΜΑ:

Συμμετείχαν 134 αθλητές όλων των ηλικιών κυρίως αρχάριοι.Οι αγώνες κύλησαν ομαλά σε πολύ ήρεμο κλίμα με άριστη συνεργασία όλων των συμμετεχόντων σε ένα ρινγκ και ένα τατάμι.

Αξιοσημείωτο της διοργάνωσης μεταξύ άλλων ήταν το κομμάτι της επίδειξης αγωνιστικής αυτοάμυνας από την Kapap Academy με επικεφαλής τον κο Στέφανο Λιατόπουλο. Η ομάδα της Kapap Academy παρουσίασε ελεύθερη μάχη ένας με έναν, άμυνα σε επίθεση από μαχαίρι, άμυνα σε επίθεση από δύο αντιπάλους καθώς και παιδική αυτοάμυνα. Επίδειξη έγινε και από από τον σύνδεσμο ‘’ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΗ’’ με έδρα την Κομοτηνή και αρχηγό τον κο Βεσεξίδη Άγη ο οποίος μαζί με τον δάσκαλο Γιάννη Γκάνη παρουσίασαν αγώνα με Νουν Τσάκου. Να σημειώσουμε ότι ο κος Βεσεξίδης πρόσφατα έγινε κάτοχος νέου ρεκόρ Γκίνες στα ποιο γρήγορα κοψίματα με σπαθί. Η αγωνιστική αυτοάμυνα θα συνεχίσει με επίσημους αγώνες στις επόμενες εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας

Η επόμενη εκδήλωση της Ε.Ο.Μ.Α. θα γίνει την Κυριακή 13 Νοεμβρίου με Βραδυά  Επιλέκτων στο γυμναστήριο UFC στην Θεσσαλονίκη και θα ακολουθήσει η τελευταίοι για το 2016 με διασυλλογικούς αγώνες και Βραδυά Επιλέκτων στις 4 Δεκεμβρίου στο Λιτόχωρο Κατερίνης.

open-international-fight-club-banner-600x120